=LOVE/イコラブ討論第12回:實力樣貌兼備既idol團,少年少女們仲唔黎入坑!?

1001 回覆
11 Like 16 Dislike
我日文廢聽唔明,根據人地repo,應該係sana當時準備玩即興up其他對白,但講唔到出黎 ( 唔知係麥克風問題,定佢lag左機)
但後面個句話彼女らしいオチだった( 很有sana作風的笑點),應該係佢本人on9
點先生到咁既女

我婆
ラグーナミュージックフェス.2019 オータムスペシャル開催決定‼️出演はなんとっっーーーー
⭐️10/19 欅坂46、=LOVE、≠ME
⭐️10/20 日向坂46、わーすた、ザ・コインロッカーズ
and more....Yahoo!チケット独占最速先行抽選販売は本日から受付スタート🔛
lagunatenbosch.co.jp/event/2019/lmf…

https://twitter.com/lagunatenbosch/status/1163650685344239616?s=21
sana有得同欅坂同一日,開心到瀨屎
shoko太耀眼了,我呢d陰暗宅男,推唔落
屌你老母邪骨死燈閪
吉青
老師.
啊!!!比佢個笑容釣左,本身今次都想握,點解!!!!
多謝2位等愛手足,歡迎多入黎吹水/ 睇靚女相
被你燈死仲問點解
邪骨.
title沒有唔等我 這裡可以討論嗎?
仲想話見到隔離48個C咁樣 呢排都唔嗌肥瞳住
因為肥囉
咁多圖仲使問
做C壓力大> 食得多 > 肥 > 自己身心都頂唔住 >休養
而家妹妹團既部份mb人氣,仲勁過=love
生寫1set賣成3,4千
肥瞳
首歌太勁.
真心好聽
但係=LOVE啲歌都好正希望互補人氣
6th會轉center,應該算=love歷史既新一章
以指原既實力,應該會寫到切合呢個意境既歌
我覺得本身等笠本身打咗根基,唔等出嚟易啲.

唔係寫完先宣佈架咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞