[PS4]Gundam Battle Operation 2 [39]6.9 創造新時代的不會是老人

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
到時G6出LV2又要再課

有位烈士 為咗香港 請願 不果 寧願犧牲
616 希望大家 為佢披黑 帶上花束 記念烈士
原本想開GBO
點知一拿起手制朋友就SEND烈士消息比我
馬上放低手制睇FACKBOOK
點知仲有D藍屍講風涼話
近依兩年我已經懶得仲藍屍嘈
我都忍唔住屌柒佢地老母
邊條撚樣再同我講階段性勝利既真係要屌醒佢
唔同當年我地聯邦軍打完敖德薩就算 唔反攻北美唔反攻所羅門唔搞星一號咩
咁聽日記得屌柒大台
話就話同路人,69嗰日都忍佢地,但放棄三罷呢個姿態今次真係on9到害死人,托他們的褔呀真係
就係我地下格人時,有位義士係出面被政府下格到以後都無機會起返身⋯

今日完全無心情開機玩
請唔好插我, 我會迫自己開機打。
喺冇其他娛樂嘅情況下,打機差唔多係唯一可以發洩情緒嘅渠道。
希望其他鬱住鬱住嘅巴打,盡量揾方法放鬆下
唔好倒下
共勉之
我真係打唔到加眼光光失眠到4點先訓
今朝7點就起身訓得3粒
我今日想出但好怕自己見到藍屍時會開exam
希望大家唔好俾太多負面情緒騎劫,頂住!
我見一次藍絲我開一次
做左成個星期一登大師 唔好意思hkn手足free ride左大家
呢個moment 有更正確嘅事要做

I BELIEVE YOUR DREAM
募る想い 愛しさを 祈りに変えて
この鼓動を 伝えたいよ 熱く激しく 
SO FAR AWAY

今日遊行感受到香港人既團結
我都認同香港更似呢一幕
但我哋有桃樂絲(突然食春藥爆seed嘅販民)
有和理非民眾
有俾人打極都唔肯傷害對方嘅義士
甚至連張五飛都有(割蓆建制)

但就係爭個希羅
場仗仲未完 為香港人打氣
https://youtu.be/zZfHni1lm4Q
まわりまわって さぁ今 ゼロに戻った未来
悲しむなって今日は 昨日より悪くないよ
まわりまわって さぁ今 霧がかかった祈り
We are 最後のサバイバー
希望香港既結局唔會係鐵華團咁樣
終會戰勝歸來
各位巴打呢一兩日好好休息
想放鬆就打兩舖去下格下人
急回10
成場碌嚟碌去
個盾仲厚過盾吉
點玩
邊部
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞