[PS4]Gundam Battle Operation 2 [39]6.9 創造新時代的不會是老人

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
其實pixie用個撞就要準備好交低條命
我自己正常都係上橫下 上下
買左部bd3應該插咩零件好
我要光魔lv2 呀
因援係最影響戰局嘅機種
有壓力都唔出奇 但係你心態都唔好咁執著
搏盡無悔就算 玩得辛苦咪用其他機玩下
我好似都係幾普通咁插,射格補、格甲3、盾
唔落boost? 機動性都重要
400 未算惡啦
上到450 有6 號同fa 就好d
一隊入面最少都有三隻比援剋 佢攻擊距離夠救曬啲隊友 影響力係大
當然都未計啲汎機照斬嘅痴線格機
但掉轉打中距離既援機要靠隊友頂線先可以做到野
隊友唔識擋住d 格機會識飛都無用
一係就坦克 槍手嗰d 龜係勁後咁救隊友
秘錄個製作組好明顯係坦克控
自護篇同連邦篇都係坦克果集最型棍
我自己除左用妖精 無咩邊部機覺得改變到局面 好似成日都係順就跟成隊贏 大敗又扭轉唔到
不過妖精柒起上嚟真係可以零建樹
其實好簡單 好似古代戰爭 槍>騎>弓咁
弓兵勁係因為射程同傷害高
槍兵負責保護弓兵同局地戰
騎兵主要突擊衝散槍兵攻擊弓兵
互相有作用
開左exam根本用唔哂 唔落都得
講起bd3,諗起D痴線佬係樓後面一閃出黎就即刻開槍仲要中埋,再0秒閃返入去
成個過程好似唔洗瞄咁
因為係樓後面已經預好位 甩一甩就得
光槍撚必備技術
唔好用右菇瞄
可能我控氣差 放一個先安心
即係點
我無用開光槍泛未做到住
不過有時用援,見到d痴線佬係樓後面chok下chok下,就瞄定佢先,佢一閃出黎就同佢鬥反應好似西部牛仔咁好爽
佢打我一槍2千,我打佢一槍5千
我準成麻麻 不過用nt-1勝在回得快 唔中咪閃多次再嚟
或者直接打定點支
佢意思係用行路嚟修正
將準星大概放喺同目標同一個水平線 先縮入掩體 咁你橫移出嚟一啱位咪放手開槍 再縮返入去
利申:講就易 但打就唔中
話說隻新坦成400/450 cost
而家呢個時勢都唔敢係rating出都係出返d用開既算
特別係450
(如果抽到)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞