[Switch] Splatoon 2 [73] 新手招人discord一齊打!

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
推塔打極都S唔到可以點搞
隊友成日唔上塔?
唔知A+都算,跌落A先慘
Rank mode多數人都會衝中間個objective,之後就自己睇路
射程有冇優勢嘅可以追住人屌搏Kill,但係手短就唔好亂黎
一係用副武牽制住,一係油靚個盤面,咁先有位走容易埋到身
salmon呢兩日連輸,由300跌落100 發生咩事
我用緊喇叭槍同蠟筆,喇叭槍真係多數都係油靚塊地周圍走打遊擊,蠟筆就多啲時間會埋伏殺下人咁
兩把都係配冰壺,都係幫自己開下路,得閒就放一兩個有時都汁到雞
以前用過金雙打遊擊, 之後轉左白牙刷雙槍, 就轉唔返金雙打, 最後轉左黑色貼牌雙槍用到而家.
對裝ability冇咩研究, 就咁加左1.3 swim speed+1.3 sub ink save+steal jump 就算, 睇下有冇巴打教路點配先最好
salmon 最高分先100幾
尋日個round我都由400 跌到落200, 明明d武唔差, 都唔知咩事。
每次見到db_10巴打都諗起
我係跟隨首領既更廢渣
A range同一批人黎嫁喎

無人上塔,未自己補位上囉
冇計,比啲G隊友伏到我狂輸
但係上唔到B rank又唔忿氣,無限loop
咩武器

唔知wow咗未,今次Nintendo shop有出final fest嘅t恤同吊飾
Nintendo shop好似唔收海外卡
而家既A range=偽新練槍地方
rank 個陣,巴打們咩情況下會兜後偷襲?

自己多數等隊友hold 得住個場先偷, 但好多時都變一換一, 好少可以好似網上個d 成功率咁高
直播定錄片?
新手岩出機買左隻日版,而家先黎玩會唔會好難開頭?係咪過左故事mode先好d
係,俾唔到錢,好想要個吊飾
打故事mode會熟習到基本操作,
係咪要打爆埋先online就見仁見智,
始終都係兩個mode嚟,技巧唔會一樣
歐洲隊kiver 直播
有冇睇日本野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞