[ios/an]神魔之塔(62) 我們一起學狗吼

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
退埋公會
史發生咩事worry bout you
係咪ac已經賣左俾人
發生咩事
請問苜抽抽咩好
泰王
唔知有冇睇錯,好似退場冇咗減半體
公會好似無曬副會長,秧b做左會長,發生咩事
史係唔係比人挾持
我會退返落黎㗎啦
甜巴主ac 係咩名
秧b係咪知發生咩事?
史大大出黎回應下ok?粒聲唔出走左好唔負責任
2. 按需求下載遊戲資源
現在新玩家或在重裝神魔之塔時需要下載最少 4000 個檔案後才能進入主畫面繼續遊玩,為免將來下載時間越來越長,我們有以下新下載系統:

新系統將會按需求下載
例子1:你首次獲得「莫莉」卡片並點選「卡片詳情」時,系統檢測到尚未下載「莫莉」 的高清圖片後便會即時下載。
首次打開卡面時有機會出現延誤,下載時卡面會有「載入中」的圖示。若網路情況穩定,「載入中」圖示通常不會出現;

例子2:在首次進入「 聖域神殿」 的戰鬥場景時,系統會預先下載戰鬥場景所需要的資源才進入戰鬥畫面。
戰鬥場景、抽卡機、龍刻大圖、角色大圖及很多介面圖像都會按需求而下載。

在新系統下,進入不同介面時會自動下載所需資源。如果沒有足夠網絡流量或手機網絡連接不穩時,我們建議你待有 Wi-Fi時登入神魔之塔,你亦可以在遊戲內的「設定 」以「下載遊戲完整內容」功能預先下載所有資源。

繼 IOS 後,我們同樣為 Android 加裝了「多線程下載功能」,能同一時間下載多個檔案,加速下載檔案。
Sweetener 1
樹大嗰個嘛?
上次你粒聲唔出咁消失咗,今次到史
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞