[ios/an]神魔之塔(62) 我們一起學狗吼

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
各位玩家們,容許小妹宣佈
「神魔節:墮天饗宴」即將開始!
6 月 4 日 (二) 至 7 月 7 日 (日)
慶祝活動連環 11 撃!

6 月 4 日至 6 月 9 日期間登入
將可獲得魔法石 5 粒!

terry選6月4日做神魔節係咩意思
第五擊【『墮天』系列潛解與昇華】

『墮天』系列將正式分為兩階段分批進行全新強化形態解放!
– 第一階段將由 6 月 10 日起正式開放
– 第二階段將由 6 月 24 日起正式開放

第六擊【『墮天』短輪迴挑戰】

時間:6 月 10 日 (一) 至 7 月 14 日 (日)
聯同墮天強化回歸,將會先後開放昔日與新建的輪迴挑戰!
測試新角色之餘,將加入大量好康層數獎勵!
– 舊輪迴復刻時間為 6 月 10 日 至 6 月 30 日
– 新輪迴推出時間為 6 月 24 日 至 7 月 14 日

係咪有巴打要輪回
冇人性terry 要人ot 到11點
六四同六九都有
骨子裡反共產黨
佛心公司
Terry:《神魔之塔》推出六年,公司卻已滿十年,我們公司是十點鐘上班,七點鐘下班,基本上十點鐘已經全部到,直到晚上九點鐘仍很多人,同事們都很有熱情,願意將遊戲與產品做到好。

其實我們公司福利還算不錯,通常香港人不大會做健康檢查,而我們會提供這樣的福利,費用大概是 12000 台幣,且連同父母都有,此外,健康檢查多送一天假期,並且父母健檢後還有禮券可拿。
同時潛解+昇華算唔算判咗死刑?
異轉 究煉 武裝龍刻
睇下隻虹伶就知出左都未死
依隻未收到錢梗係有得改
一抽入魂
頂你
多謝mh
又出垃圾卡機昆錢
有個問題請教下:
如果獅子座開技,而其他隊員都係變咗身既EP角色,咁係咪唔會重置佢哋嘅CD?
咁咪可以冇副作用8回合2倍攻?
唔怪得你幾點都會出po
8cd 得個兩倍既仲有人用㗎咩
你直接放巫好過啦
8抽報銷
呢排送咁多石
驚忍唔住要抽廢卡了
6抽補左兩隻未有
唔想抽埋佢
四抽到最後一日唔中先算
所以墜天卡匣會唔會復刻
講左唔抽
今個星期昇華同打夠素材升技拎稱號算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞