[An/iOS]龍珠 爆裂激戰[115] - 抽唔到新悟又用晒特價石繼續悶up

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
1粒珠回1萬血
尾刀回15%血
隊長技退步左,冇左120%
要留畀知前菜?
仲有攻防大幅降低
無120但+4氣
想幫布歐系列加多d氣
講真比我揀我都會抽兄弟多過45 47
所以我中左都照射多幾百石追開路
但好多非知屬布歐
咁緊係講緊嗰兩隻限啦
但老實講唔計隊長技 被動都幾勁,食十珠就170攻 100防 100000血
幾勁
變身強化,全布隊
佢地話抽到兄弟,除非你要抽47,如果唔係4周年可以慳返唔抽
但輸轉珠角得力肥布,肥布自己都要食珠buff
快d到ooo
未用到45唔知好唔好玩
但係兄弟隊長技仲要勁過45,玩落又好爽
如果資源有限,唔係重課玩家唔追我又唔覺有咩問題
同埋國伏黎講,45 47 就算今次唔抽,七夕,5週年都實會復刻用幣換到,反而兄弟今次唔抽,分分鐘國伏成年都唔會復刻
國伏有7夕pool?
我諗佢都唔會預你食十幾粒
兄弟冇技貓LR貓差好遠
4547隊員選擇多啲
有,不過唔係叫七夕姐
個陣日版變左3%注目,國伏就照舊5%不過加多兩張廢ssr
限lr應該會一齊復刻
國服反而可能出4547果陣復
日版如果七夕前唔出可能要等3周年先有得用幣換兄弟
而家國服d兄弟隊點組?
一邊神貓組合一邊兄弟?
45隊就自由少少同唔使暖身,火力上就差過兄弟
讓珠比佢食啦 一粒一萬血
講真比我揀我都會抽兄弟多過45 47
所以我中左都照射多幾百石追開路
佢地話抽到兄弟,除非你要抽47,如果唔係4周年可以慳返唔抽
未用到45唔知好唔好玩
但係兄弟隊長技仲要勁過45,玩落又好爽
如果資源有限,唔係重課玩家唔追我又唔覺有咩問題
同埋國伏黎講,45 47 就算今次唔抽,七夕,5週年都實會復刻用幣換到,反而兄弟今次唔抽,分分鐘國伏成年都唔會復刻
限lr應該會一齊復刻
國服反而可能出4547果陣復
日版如果七夕前唔出可能要等5周年先有得用幣換兄弟
而家國服d兄弟隊點組?
一邊神貓組合一邊兄弟?
45隊就自由少少同唔使暖身,火力上就差過兄弟

不過45 47係w pool,又冇理由兩邊都落
可能真係要等七夕
點解日版悶到咁
國伏下個月就出45 47點出一個月新限lr就即刻復刻啊
同埋國伏所有復刻都係跟翻日服,就算改都只係改差,所以都幾肯定有排
7夕好快姐
兄弟隊係咪咁組?
一邊神貓技貓
一邊兄弟+體飯buff?
45,fp45
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞