最近買咗個空氣炸鍋又幾好用

483 回覆
854 Like 30 Dislike
夜晚見有啲肚餓,心血來潮整咗個西多士食

求其買咗包麵包,有兩隻雞蛋、牛油、同埋最重要嘅糖漿

中間係花生醬嚟

200度 3分鐘 翻一翻 再整多 3分鐘,食得!
如果臨尾再落啲砂糖係面應該仲正
或者朱古力漿應該都夾
起初覺得洗嘢好麻煩,後尾我老母買咗啲細細張嘅烘焙紙,預熱完部機,放烘焙紙,再放嘢食去煮。

煮完小心拎返張烘焙紙出嚟,因為佢會晾起哂啲油,慳返好多功夫去洗部機
你買p牌定大陸牌

我老母連肉絲炒麵個炸麵底都整到

面脆中間爽
P 牌
有錢女
有冇覺得好熱氣
用錫紙舖底得唔得?
之前SOGO 感謝節買,平咗幾百先決定買
唔好意思,借少少位嚟

聯署已經到達9萬4千幾,仲差5千幾咋!
未簽嘅記得簽
自己香港自己救!

大家記住簽
簽完check email confirm

https://petitions.whitehouse.gov/petition/extradition-law-amendment-hong-kong-threat-personal-safety-and-freedom

簡短版: https://bit.ly/2VIWFLs

【民陣6.9反惡法遊行】
日期:6月9日(日)

集合地點:銅鑼灣維多利亞公園中央草坪 (維園草地)

遊行路線:維園草地起點>高士威道> 禮頓道>伊榮街>邊寧頓街>軒尼詩道西行車路>金鐘道>樂禮街>夏愨道>添美道>立法會外行人路終點

時間:下午2時半集合、3時起步
其實就冇,本身又唔洗落油,跟住最近成日用都冇生暗瘡或者喉嚨痛
可以啊,佢跟機有個架,其實你可以用錫紙包住個架再放嘢食
樓主好正
D野食
想同樓主做愛

跟住又可以喺吉之島買啲明太子/ 泡菜雞翼整嚟食,CP 雞翼都可以,200度10分鐘左右
係空氣炸鍋太方便,雖然唔洗落油,但食多咗好多邪惡嘢
bitch
個鍋有冇相
唔係話你
咪飛利浦嗰個
薯條掂唔掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞