hana 集中討論區 (28) - 在夜靜望向熒幕 逃離圍城的束縛

1001 回覆
6 Like 16 Dislike
你個嘢壞咗...
星夢想抄韓國捧個青春偶像出黎
但係捧錯人 + 唔識捧 + 唔肯出錢
個MV dancer 都冇個
d 舞又柒

to戴小姐
以後行唱跳仲ok嘅,不過要大啲突破
@籃波迷,nick nurse反勝為敗
菊小姐星期日五點開bigbigchannel,都算,佢仲要係IG Story話「大家星期日應該比較得閒」,我會記住佢咁講過
我當真係103萬示威者,咁全香港都仲有超過87%人冇去protest

佢個「大家」可以係同冇去protest嘅人講
又要負皮又唔reply,呢個po嘅特色
開 bbc live 好明顯係工作一部分, 公司order 黎
(正常藝人都開 ig live 啦, 邊會想用tvb 個濕鳩 bbc )

btw
咁都有得撐佢?睇黎你自己都係無去遊行既人先撐得落
1. 好多人星期日都要返工,Hana唔例外
2. 有人唔去protest,有人去,這是自由意志
3. 去得protest嘅都唔會得閒睇佢個live
4. 基於(3),睇得個live嘅人,都應該唔係返緊工忙緊,所以個statement唔見得有咩問題

得啦得啦, 明既, 大把藝人都係咁啦, 政治中立食兩邊茶飯, 只不過佢做得奇怪左D姐, 唔阻你地
清者自清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞