[突發]Call Of Duty又翻炒Modern Warfare

184 回覆
39 Like 3 Dislike
Pc Xbox ps4 三機連
其實驚外掛多啲
咁就收撚皮啦
嘩咁唔掂喎iw 就算比ps4/xbox駁埋mouse都唔夠pc勁 因為ps4 mouse頂多係pc mouse 7成左右
mouse都難打 何況手制撚
仲有巴打你講嘅外掛問題

真係咁嘅話我要諗下會唔會買新mw
有傳有部份當年出走嘅人馬番左去IW
不過以前嘅IW核心靈魂人物依然喺RE度
所以mw2劇情真係無撚得輸
mw2多人都好經典
以前玩得幾勁 一日開到1 2粒核彈 成日比人話hack
希望ONLINE唔好整到好差啦
PS4連XBox都可以,PC真係不了
MW好玩阿
PC!?
BO4最撚垃圾,乜撚都要loot boxes 又勁多supply drops
又無campaign,完全同Black Ops 1,2嘅Alex Mason, Frank Woods, David Mason,Viktor Reznov, Hudson 0關係
係咁消費以前得來不易嘅black ops既reputation
最垃圾就係BO4,
you forget Roast Simon Riley
一路都好鍾意modern warfare,希望唔係另一個cap水game
Makarov knows Yuri
正喎屌
希望今次嘅campaign可以長啲啦
頂今6hrs
希望依集做好d
以前mw3都玩到20轉 之後個d麻麻玩兩下就無玩
如果MW會拍真人電影
Makarov 佢真係不二人選
«Who’s your team?»

«Some ol’ comrades»
The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is its last day on Earth. But I think that's a luxury, not a curse. To know you're close to the end is a kind of freedom. Good time to take...inventory

即係要同PC班外掛狗玩?
買部PS XBOX都係唔想玩PC姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞