[突發]Call Of Duty又翻炒Modern Warfare

184 回覆
39 Like 3 Dislike
Soap死真係好驚訝,我以為Captain Price死都唔會到Soap死
當初Infinity Ward係信心保證黎 出MW系列好高質
不過轉曬檔拉埋班班底去ea搞respawn
所以佢旗下啲game同cod好似
Ghost最撚慘,俾人咁樣出賣
所以玩apex以為玩緊cod咁
仲記得個關個名叫loose end
Titanfall正嘢嚟
依家隻apex可以算係titanfall外傳
同一世界觀,設定係titanfall幾十年後
啲槍懶到直頭同模tim
算啦,話晒係免費
同埋都真係好玩
玩陣BO4之後玩apex好易上手
節奏又係好快
但ea啲更新玩季制
依點cod做得好好多
MW2太經典唔會超越到
同埋依家邊有可能再出到No Russian 呢啲關出黎
嗰陣玩真係好撚震撼
Punisher?
Remember, no russian
玩來玩去都一樣 集集既多人都一撚樣

買過岩岩最新個集 同堆bo3 ,ghost 玩落來係0分別 唔會再買
MW故事先係重點
Bo4主玩blackout算啦捉迷藏都叫搞笑ge
睇Reddit 話no season pass
同埋今集個multiplayer mode係Cross platform
Look at this place. Fifty thousand people used to live in this city. Now it is a ghost town. I have never seen anything like it.
bo4反而都係打tdm同搶點多
blackout我反而麻麻
有時屎忽痕仲會打zombie
姐係電腦連ps4?
咁我地手制撚點算
想問下故事係MW > MW2 > 呢隻新作?
對上一隻玩既COD已經係MW2
MW3
mp咪撚再整on9 技能先會再買
今次正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞