瞓咗冇睇,黃子華反對咗逃犯條例修訂未

188 回覆
493 Like 220 Dislike
以前689夠反中共啦
連登仲有咩男神女神未表態既
捉哂佢地出黎屌
宜家文革呀?唔表態就等於投共就要被清算?唔通想個個公眾人物都好似黃秋生咁幾年無嘢做先滿意?佢哋其實唔舔共已經好快
文革咁款,逼人表態
就算香港藝人唔表態,香港人都冇能力清算佢地啦 佢地主要係靠大陸市場
唔駛咁激動喎你
其實樓主有無睇過金盆浪口?
佢立場都幾清晰下
你唔出樣表態同沉默有咩分別
你唔俾人哋用其他連登ac表咗態
香港藝人最叻表態 我係中國人 一個中國 一點不能小喳嘛,會幫香港出聲咩
日日係度反做乜野先,其實你地做咁多野係咪想吹捧大j反送中想試溫度睇下大j可唔可以轉戰連登?
佢支唔支持關我撚事?
唔表態就等於投共?你地個邏輯同林鄭一撚樣 10萬人上街反對等於其他690萬人支持
洗唔洗刻住「我是反共」個紋身係額頭,24小時live比你睇?
同樣地有人以前已經表過好多次態,到佔中時仲收埋台支持
到今日都俾人話奶共
我都唔係好明公眾人物一定要表態嘅理據係咩,每個人表態支持邊個立場、或者係唔表態都好,總有佢嘅理由同難處,亦都係佢嘅自由,而家無表態撐修訂都要被人狙擊真係過咗火。
只要唔開聲話支持自己、表達自己係同聲同氣就一律當係敵人,連唔表態嘅自由都無,當樣樣嘢都推到咁極端嘅時候,到底呢種思考同處事方式,同中國共產黨對異見人士嗰種方式又有無唔同呢?
建制: 50萬人反對 姐係得750萬人支持
連登仔: 達哥冇表態 姐係親中親中達

逼鳩人地表態
子華支唔支持都好,我覺得冇所謂,因為佢一直唔係反共上位賺錢。
我反而最憎忽然反共同忽然愛國既人。
代表作係689
關你撚事咩
班連登狗係咁架啦
有風就要跟 你唔係唔識下話
Link又冇 圖又冇 我話你老母做雞都得啦
子華真係智者,最後一場show講明自己收山理由。
就係比你地迫,一係黃,一係藍,中間偏黃都唔得。
大家搵定下個目標

批判大會不能停!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞