召喚熱愛淘寶的親[48]只講產品-開始冇人

640 回覆
7 Like 218 Dislike
都係石屎路行 應該冇嘢?

石屎路好D,但都要小心唔好行太快,始終都係易跣腳

不過真係好用,之前黃雨著左鞋套對鞋一D都無濕

大家有冇見過,有呢條線買

micro usb 連讀卡讀器手指 另一邊 usb 連 pc
micro usb 連讀卡讀器手指 另一邊 伸縮 micro usb otg 連 android 電話

呢條線買 川宇 iphone 手指 送。
依家網上搵唔到 冇得賣。
好罕有

勁好用三合一, 短線 過data , 叉電又快。
唔肯補發?
淘寶介入就得
係咪天貓?
搵淘寶介入啦
有冇詳細對話圖

我之前天貓佢一直hold住攬件
就先申請退款再搵天貓客服屌柒佢 投訴佢
就退咗款
你有哂對話圖 就ok
早兩年好hit 既除蟎機 宜家仲有冇人用緊
記得果陣賣兩百幾三百 宜家上去睇小狗 韓夫人 成五百
T1S 耳機 做緊99.9,買唔買得過?
理論上MAC Address 係冇得改
Hardware address 黎
官集點寄香港
有冇電腦喇趴推
漫步者
又係網上搵到平野
1毫子買到單邊耳機
唔買對唔住自己啦,當玩具玩一流
但首先要有500天貓積分
1.先開天貓APP,右下角「我」,之後右上「我的紅包卡劵」,「天貓積分」,用500分換5蚊劵

2.拎15減10 link(是否佣link自行定奪,我都係COPY返黎)
https://m.tb.cn/h.eiTKEt1
用到出煙
掉撚左
用左兩星期就壞撚左
都唔知邊個仆街推薦人買
最後都係買dyson算
有冇邊隻抵玩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞