「YOLO」召集所有band-maid fans(3)

573 回覆
10 Like 5 Dislike
akane goodest maths
akane goodest maths

原來全隊冇一個係正常人

差d認唔到

差d認唔到

唔係雙馬尾 認錯人喎

差d認唔到

唔係雙馬尾 認錯人喎

唔係雙馬尾變左野口みか

差d認唔到

唔係雙馬尾 認錯人喎

唔係雙馬尾變左野口みか

Sad
封面
封面

邊個隻腳

Sad

10月後半成段空檔
應該會去多幾度
不過香港就..
https://youtu.be/MZIJ2vFxu9Y
新歌

sai chan最尾嗰下扭腰我翻睇左好多次
覺唔覺yolo開始sai chan把聲辨識度高左?

你意思分到sai醬同miku把聲?

你意思分到sai醬同miku把聲?

我覺得係一聽把聲就認得係佢
就算佢cover人地嘅歌都聽得出係佢
choose me最尾幾句正到呢
首choose好悶
首choose好悶

Choose me
有冇巴打記得香港場個setlist

之前唔係whatsapp send過比你咩

失憶

我又要得唔得
https://t.me/Nagi_magi

我又要得唔得
https://t.me/Nagi_magi

1. Thrill
2. Freezer
3. Freedom
4. The Non-Fiction Days
5. Before Yesterday
6. Beauty and the beast
7. Arcadia Girl
8. Don’t Let Me Down
9. YOLO
10. ORDER
11. Real Existence
12. Alone
想問下SuzukaPunch或者Jokermaycry巴可唔可以再幫手訂碟
小鳩又畀人整親
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞