曼聯自從費sir收山之後,最好成績就係 daddy 帶隊,咁都炒 cls

98 回覆
523 Like 24 Dislike
熱狗勁呀
其他呢?
勝負數據上差但拎左盃都屌
拎左盃但有洗錢又屌
應該點好?
哥狗真係天時地利人和啦

鏝老闆又信哂佢 睇岩咩人就去搶 想買咩人就咩人

摩狗係有錢洗 但仲有好多高層同佢鬥 唔可以話哂事
獌狗不嬲柒
講出重點

真心支持度真係唔夠
本身曼聯個陣已經天殘地缺
同埋買唔到perisic 變左買山神先係慘
Ibra 傷左更加係無人諗過
山狗咪又係佢自己想要 賴乜鳩啫
雲爺爺係買天才,落場當街場踢
我成日都覺得 佢如果唔係買lkk
而係買個可以打到防反尖端 把握力更好既機會主義型前鋒 未必落到咁既田地 好似華dee呢類型既都應該要考慮
就算無大米咁撚勁送個波比佢自己搞掂 都好過lkk 吊個波比佢都控唔撚掂
贏波 - sob 好波,摩佬唔識教
輸波 - 摩佬教到班球員唔識踢波, 摩佬正仆街
等埋開季輸幾場
班獌又鳩叫架喇
殊途同歸
你覺得車唔 on9?
耶子是無辜的
daddy是無辜的
炒隻多咀狗果期先諗對球員殺一儆百已經太遲啦 呢隊普巴朋友隊根本你雪普巴或者佢d老死咪盞搞到成隊on撚9 隨時連sob果段連勝都冇埋真係搏護級咩
樓主遲下可以開post屌埋巴狗拎西甲都要炒華dee
班青年軍仲有用過堆垃圾
Sob 幾耐無連勝過
其實洗兩億得盃仔都唔係最大問題
最大問題係洗咁多錢都執唔到一套完整既打法攻守都搞到咁亂先
真係難怪迪基亞唔很續約成條防線靠佢單天個50萬磅週薪袋得起有餘啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞