an機一㩒住個mon就彈app

95 回覆
17 Like 1 Dislike
an狗一㩒耐d個mon
想highlight下野就會crash撚左彈app

幾時搞掂個問題 唔copy得野都算 我成日唔小心放隻手指係上面耐d
又crash

lg g5 an7.0冇問題喎
an狗一㩒耐d個mon
想highlight下野就會crash撚左彈app

幾時搞掂個問題 唔copy得野都算 我成日唔小心放隻手指係上面耐d
又crash

我都係咁, report左, 希望連巴得閒可以fix下
我都係咁,我以為得我部垃圾ZenFone 3max 先係咁

我好似已經唔係第一個開post講

咁唯有幫你推下啦
同埋你部咩機咩型號?

咁唯有幫你推下啦
同埋你部咩機咩型號?

我都係咁
Zenfone 2..
3D Touch
呢度已經好撚多個po講呢個bug 肯回應未呀屌你老母
iphone未又係咁
sony Z5
android 6.0.1
夠誠意未?

又唔講型號,又唔講android version, 神都fix 唔到啦屌你老母

屌你老母 睇下其他post啦柒頭
幾個post大把reply都有講型號an ver呀
講撚咗個幾兩個星期都未有人回應呀
連調查中都無句呀
係都要出嚟搏屌嘅 企開啲啦屌你老母

又唔講型號,又唔講android version, 神都fix 唔到啦屌你老母

連調查中都無句呀

屌你老母個臭閪
講緊樓主呀
你老母閪痕都唔使衝出嚟啦

仲死撐 你用下你對狗眼睇下你上面quote緊邊撚個啦傻鳩
更何況就算呢個post op無講型號都大把巴打講齊啦
講撚到口水乾咪又係無聲氣
又唔撚關你事你走入嚟嘈乜撚嘢姐 屎忽痕叫鴨啦on9

連調查中都無句呀

屌你老母個臭閪
講緊樓主呀
你老母閪痕都唔使衝出嚟啦

仲死撐 你用下你對狗眼睇下你上面quote緊邊撚個啦傻鳩
更何況就算呢個post op無講型號都大把巴打講齊啦
講撚到口水乾咪又係無聲氣
又唔撚關你事你走入嚟嘈乜撚嘢姐 屎忽痕叫鴨啦on9

仲以為佢有份幫手fix
罪大表示冇問題

罪大z3+表示有同樣問題
n5
android 6
Dum 7 左佢啦
LG G2
Android 5.0.1
有彈app
垃圾apps彈撚夠未呀仆街
admin 再唔理,遲早就有人走
sony Z5
android 6.0.1
夠誠意未?

same
其實講咗好耐
佢好似話係我地部機問題喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞