垃圾麻利亞請離開商台 903DJ討論區 (8)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
好失望,轉台了
話做entertainment不特止, 個節目再加埋鍾雪把聲完全係火上加油
連dodo姐都講到喊,依班友仲係到hehehaha
唉,我感覺到佢地好似專登避講咁

咪係

究竟佢哋有咩包袱
其實聽同睇咗咁多嘢, 成個台都係咁沉真係唔掂檔
依家報新聞條友咩料
尾音不停走音
扯~~~
咪係

早果幾日
催淚彈
勇士跳落去
個個節目都幾乎轉曬做特備節目
佢地都照嘻嘻哈哈
真係 諗唔明究竟有啲咩包袱仲要係咁
https://www.youtube.com/watch?v=lg9K08RG2IA

屌,鍾雪做到成個弱智咁
我宣布禁止再post 鍾雪呢個人任何相同片
同埋下個post 唔該由麻利轉為鍾雪
麻利唔洗離開商台 離開口水is fine
直接下個post叫 「垃圾鍾雪請離開商台 903DJ討論區 (9)」 啦
好明顯你都無聽節目
最近頭半個鐘係播阿SA阿芝果套廣播劇

上個星期阿占阿奴一早左表左態
話香港最近有好多唔開心既事 大家好多負能量
我地節目11點開始 好多人都係聽住聽完訓覺
話唔想個節目咁沉重 想大家輕鬆D開心番
根本就係DO姐尋日星期一講既野
你地呢班玩分化根本無聽個節目就想拉人落水
Post親就block,我已經一早block咗偷懶文員仔
do姐尋日係會比人睇得出佢sad既一面, 同埋始終事隔一星期
好少會再special arrangement去改節目, 係好合理
但艾粒唔同, 佢地當時既所謂表態, 都係好靦腆咁擦邊講兩句就算, 之後哈哈哈繼續正常節目模式
聽咁多年唔係要求d咩呀, 我當你求其做個special, 做一集鬧爆你 / 繽紛點唱機, 成件事都可以做得好好之餘又唔會sad
sad唔sad呢家野, 係睇你點樣做個節目, 唔係取決你做乜野主題
我地節目?你係長毛/毫子?我睇你都係啱啱入嚟
你碌返上去追吓post先啦
我係第一個出嚟講佢地有喺節目到表態,占奴冇令我失望
但到最近星期六發生咗咁大件事(義士以死表明志)
星期一一開咪係提都冇提過,一班人仲要喺到笑,占直頭係話有咩會留返喺社交媒體到講
咁樣我就真係好失望
你可以唔需要成個節目都變得好沈重
但依家感覺俾我係專登避開唔講
支持
我地節目
上面係咪毫子黎
可能係掛
晚晚準時11點都開hktoolbar聽都話我冇聽節目
我得一個時間會冇聽架咋
就係琴晚又有返鍾雪時間個陣囉
聽到即熄,廢時損害耳仔
隔三分鐘再開返
一樣
淨係飛鍾雪個part
我都怕自己係盲反, 又姑且睇下有冇奇跡會突飛猛進
所以會聽埋, 不過每一次都係聽到屌曬老母
姐姐都爆粗
原來集雜志bgm咁長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞