28國聯軍 歐盟向林鄭發出外交照會反逃犯條例修訂

1001 回覆
7726 Like 26 Dislike
老共依加心唸!淋病你不如自己下台啦⋯⋯
你想講咩
So? 哦?汪汪汪?
條傻閪會覺得自己真係好打得 堅持條例通過
係就快
樓主開2 ?
全歐洲助攻香港6月9號食屎食飯睇你啦香港人
全靠你覆緊嗰件白卡五毛摶人屌
來了
終極一戰
其實新ac可唔可以扮到自己好熟連登?
你上左幾耐?憑乜野學人講兒登child登金鐘仔?
定係分身黎架,聽講分身會比人ban架wor
一定要遊行 回應eu28國
好似係外交部出咗聲先? 無理由無指示佢會出聲 佢應該唔敢
唔好拎條八婆同金正恩比
金仔由一個二世祖坐上北韓領袖,上台後為左穩固地位殺大佬殺姑丈,國際方面同美國南韓都有緩和跡象,人哋係不停話要搞事,實際上只不過係手段嚟,佢在位咁耐有冇真係搞過啲咩大獲嘢先?反而著數就拎唔少
所以照我睇金仔一啲都唔蠢,相反佢算係一個幾有能力嘅領袖,用條八婆同佢俾,個人能力差都算仲唔識用人,諗唔到佢除左識聽阿爺話仲識啲咩
三毛死返高登唔該
28國聯軍 歐盟向林鄭發出外交照會反逃犯條例修訂 (2)
https://lih.kg/1169691
28國聯軍 歐盟向林鄭發出外交照會反逃犯條例修訂 (2)
https://lih.kg/1169691
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞