28國聯軍 歐盟向林鄭發出外交照會反逃犯條例修訂

1001 回覆
7726 Like 26 Dislike
https://www.reuters.com/article/us-hongkong-extradition-eu/eu-lodges-formal-diplomatic-note-against-contentious-hong-kong-extradition-bill-idUSKCN1SU0OS

// The European Union Office in Chinese-ruled Hong Kong issued a formal diplomatic “demarche” protest note to Hong Kong’s leader on Friday over a proposed extradition law that could see individuals sent back to mainland China for trial. //

總括而言,歐盟駐港專員公署正式向香港特區政府發出外交文件,表明全體歐盟成員反對逃犯條例修訂。
呢個係支那個啲嚴正交涉既朋友
外交上玩得大過美國
熱烈地彈琴熱烈地唱
都好嘅,即刻好大機會做到難民
歐盟有一半成員國家基金喺香港炒股
講明會走佬
你話呢
林鄭幾時向歐盟提出反對
以前就做收容港 依家終於可以輸出難民啦
弱智學人上連登
so 你老母咩 笑死
777今次駛唔駛搵齊28個大使表達抗議?
好想見識下IFC ICC d 鬼佬唔見晒
柒婆:多啲嚟密啲手,我未撚驚過

Feel到嚟緊呢段時間柒婆會不斷柒出國際
依家全體成員包唔包祖國
取消去德國
完全係投降mode
港豬:咁又點,聽日照常返工
呢份嘢仲包括緊
林鄭做野唔洗你教
呢件事以經成為國際議題
亦即係話6月9日嘅遊行
會比過往果啲七一籌款例行公事更聚焦到國際嘅目光
港豬:唔好阻住我地搵食
你拎白卡既?唔識打字?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞