台灣蔡英文真係好玩得

261 回覆
1012 Like 17 Dislike
講報稅可以搵個台灣漫畫家,畫到自己變哂樣都冇所謂,仲要係留下comment同網民互動 中國無可能見到的情景

https://www.facebook.com/ARAYCOMIX/posts/2782904218418349?__xts__[0]=68.ARDFNgbqInGRCIRj7cR1y5WksIGprg6lrBF1UVmJgtkDncQV1XwfpyPhECOHi1SbhDrWQ9xSPPu-XSceCJEsG6ZUkxGLj2_ekwFbi6dz5ELcXS8kH4iOLoWmYaMlmzj1uyklH3BDbshP3MKYjA_0z2n6fAFH0WK_8vGlugy7sTN-HDHrk1XJBJ8TFoAByjfRG2LlXc2rit4425TuIRJFnNfSLHjoQet6IhFSKVJYwq6c9AdmVN2doWns8cv59sv0U0E-Vqqke-wOVOjTVWxdpIKc9bQQWiko0sb8VnviDy777FxVl2vxUcqx5O0xjAObt5yyq4CbRVdoZpw5F8oEGCUFWm5p_BqbHhiQAclNXR7CkCqkuHgwGqTgHjl4iFQNxulnSkGoZ0-_xknNp2T6MSSp-zivlTsVBX2Oz6pd-EEHv4nALcUyDJXhZ1QFwQPUffujg3oCNBEMa9sAYCPOaH_bZrG9Fic3DkLVlx6FNM8xsEGJqF0yWf4_cTnZKNcD3vps9L6AWCKmKS7HkONXQ1lhLLC8IFu7DQW0&__tn__=-R
係減稅
佢做每一個舉動都大大巴摑落雜總度 比人笑似尤達大師都未撚嬲過
呢個唔係漫畫家。係插畫家嚟,同埋張圖啲對答多數都係個插畫家諗埋。就算唔係都係佢個PR做既。
為選票扮下野姐
唔係真係俾台灣人2020年下架
好正
貼返完整先

好過扮都唔扮
睇下香港嘅柒柒柒
民主政體就係要透過唔同方法取悅民眾啦

係支那仲係帝國時代先係聖王心態
係大陸 扮維尼個班應該仲坐緊監
就算佢PR/插畫家諗哂
佢肯敢玩已經可以俾1萬個LIKE
呢張好正
蔡英文 Tsai Ing-wen Hi!我本人在這邊,提醒大家,五月底快到了,還沒報稅的人趕快去報稅!
覺得減稅有感的,告訴我好嗎?
6,627
隱藏或舉報此回應
讚好顯示更多心情
· 回覆 · 1小時

佢/佢團隊係個post留言
下面班小編搞場大龍鳳就叫玩得
幾搞笑嘅
你個位習大大
話佢似小熊維尼都比人ban
對比之下真係叫玩得sorry
TOO LONG BUT READ
屌你發大財嗰張
香港有佢就好
有幾多老細肯放手比班PR拎自己黎玩 你數黎睇睇
笑撚死
全世界嘅民主國家,為咗選票即使係扮嘢都至少係令國民受益,唔似支那咁,嘢都唔洗扮直接全天候監視你,天子殺人可以唔洗比理由
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞