元朗裘錦秋中學被批在校播放學生認錯短片 校方:已要求教師銷毁片段

908 回覆
377 Like 6 Dislike
宜家狗屎垃圾都做教師
精鋼部長
有冇部長鍋食
我搵下有冇親戚朋友仔女讀嗰間,要投訴就用真身投訴 攪大佢
魯係我認為更加仆街既人
佢既仆街在於中意精神虐待你
佢會罰人洗屎渠
中意當住好多人面屌尻你D唔關事既野
例如你儀容不整佢會當住勁多人面屌你姣婆 姣仔 同埋屌你成績唔好中意溝女之類
總之我一直覺得佢見到你班學生仆街佢就好撚開心
譚道德
以前李sir好好 好溫柔嫁喎
不過佢唔係教我 但平時行過打招呼好斯文溫柔

利申13年前舊生

似前郭sir 灰熊都好喪 但諗返其實佢地好好
雖然好火爆 但對付我個班係禁樣先壓得住

大躉同大嘴 仲有個都英文嘅肥婆就真係CLS啦
英文肥婆淨係記得好似姓黃
個陣逼我要係全班面前認自己係black sheep
累全家 但其實只係欠交功課
哇 dllm。 我俾讀咗幾耐中學 就俾佢罰足幾耐午休時間 出去食個飯 運動下都冇。成個中學生涯午休時間冇咗。佢係我最憎嘅老師
佢真係勁痴線,遲到一次好似殺左佢全家咁,一定要留你食飯時間去罰抄,仲要係抄d無意義既野,佢真係叫我是但攞本書黎抄,純粹係為罰而罰

仲有上佢個視藝堂(中三個陣),迫人用上一年(或者再上上年既)黏土去做勞作,諗返起都好噁心
條仆街當年玩連坐法先賤,一個有事成枱受罰
李劍其實只係純粹口臭
但有D係真心想你仆街既老師
仲有但體育miss 教女排嘅又係CLS 對A B隊超好
對C隊好似殺左佢全家禁

練發球開失一球跑一圈 未正適訓練就已經跑到狗禁樣
李劍昆對比其他真係算係咁,起碼佢係真心想教好學生中文,雖然佢講野真係勁有骨
與支那無縫接軌
真嘅 遲到 儀容 有一次就好似係千古罪人 就覺得你係壞學生 又留堂 又罪抄 真係人都癲。
罰抄
教畜
元朗呢間我讀個阿band1尾band2頭 我諗而家應該高左
我見啲學生都柒左
個年我死都唔撚抄 佢一個星期記我一次缺點 最後個年有成十幾個缺點都係佢記
呢個老師之前上過名校secret
葵涌係學生差
元朗係老師同埋制度差。學生根本就本性好好
元朗淨係注重成績。唔會擺資源落運動
係 好撚憨鳩 我著咗第件社衫係俾人記缺點
被認錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞