元朗裘錦秋中學被批在校播放學生認錯短片 校方:已要求教師銷毁片段

908 回覆
377 Like 6 Dislike
冬天得幾度都仲著短袖恤衫
好記得佢第一年入嚟教嗰陣每個早會都有老師推薦一齣電影
點知佢揀咗色戒 搞到第二日要重新推薦第二齣
個陣中四中五放學要留低補課
操佢啲longq操到PK
但佢見我地咁辛苦 成日請我地食蛋撻
我地應該同班
印象中佢都有請過我地食野 同埋佢成日會叫我地間書(highlight重點果D)
同埋佢唔會忽略一D成積差既學生, 點都會操返好D學生
我愛郭建中
有畢咗業幾年嘅舊生無ACC都突登搵我幫佢留言屌柒項德恩

項德恩條撚樣最中意當d女同學係雞,對人唔對事,佢睇唔順眼就針到條友仆街死為止,重會套d同學料,講壞話,上堂剩係講佢d情史

結論就係呢條八婆根本無資格做老師,一日到黑做埋啲八婆嘢毫無建樹
好中二病,ff自己係軍頭
最後咪又係比人割席?
啲人叫佢吳Q順。成個小學雞咁。
喔 你整爛嘢。大大聲講出黎俾阿sir知嗰啲黎
先君子後君子
1600補到1700
補完食蛋撻
呢間學校D老師大部份都痴痴地線, 各有特色(抄校歌真心on9, 美術堂係個星盤度洗頭, 美術老師幫你剪個柒頭.... etc)
不過小部份老師係幾好,幾有心教
浸大都要人寫悔過書啦
Ching。有冇得俾我。想要。聽人講佢啲notes好有用
佢幾好嘅。但會幫老師先。再私下安慰學生
真係,以前成日搞事佢都保住我
講咗先啦,邊有咁易仆街
以下只係我個人親身經歷 所以我點都會覺得佢地仆街架啦
陳金祥一直唔知佢係咩居心 當年我留班 佢同我講左一句 ’你文又唔得 武又唔得 你仲有咩用?‘ 我記到依家 但都唔係重點 當年我個ex 既家長好似同陳幾Frd 後來分左手後 唔知係米我個ex叫佢搞尻我 定佢自己想我仆街 佢走去同我第二個ex講 話我係成績唔好 花心 冇前途 拍過好多次拖 等說話屈尻我 重點係佢講呢D說話之前 先輔導完我同我講大道理 我相信我唔止係唯一受害人 陳係好中意去拆散情侶 而且會簡佢唔中意學生去留班 同埋中意同你身邊既人講泥壞話 企圖搞臭你個朵 我就係因為佢 成個中學生涯都比老師覺得我係渣男 好多老師第一句車埋泥就係 又溝女啊? 好彩我份人唔算好care人地點睇 但係陳金祥底下既受害者都係男學生 而佢就好中意主動搵女學生去講耶蘇 之前我有事 係溫穎思叫佢搵我傾下 佢先搵 最仆街既係佢同我講話 我覺得你冇事既 等說話hea尻我就算
搞事我就冇啦。但係我英文好差。數學幾好 佢好錫我
🚮🚮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞