身邊啲討厭政治突然醒晒

73 回覆
92 Like 754 Dislike
架船入水果陣叫你幫手唔理
有人救叫你揮手就撥冷水

今次水沈眼眉你先話我知你唔識游水?
識游水又點會生死存亡一刻先走?

今次到我討厭政治啦。
遊行?不了
唔好不了, 反而更加要KEEP住團火, 再感染身邊更多政治冷感嘅人
咁你去死啦
無改錯名呀狗仔
死又何妨?

講到自己永生咁
唔好不了, 反而更加要KEEP住團火, 再感染身邊更多政治冷感嘅人

爛船救嚟做乜
同意 不了
五毛狗
失業率唔升
樓價唔跌
香港人係唔識死
負評我都係既得利益者
五毛狗

二分法世界第一

五毛:四捨五入咪一蚊?
失業率唔升
樓價唔跌
香港人係唔識死
負評我都係既得利益者

無錯

燒到埋身先醒起要掙扎
七成熟啦,掙扎都無用啦
$0.3 get
let hk burn!!!!
關鍵時刻仲散播呢啲焦土思維真係痴撚線。
$0.3 get

拗唔到,唯有用呢招啦,理解
關鍵時刻仲散播呢啲焦土思維真係痴撚線。

即係點?
關鍵時刻掙扎,遊行唱歌釋放正能量,減慢香港衰退?

凌遲不如痛快
收皮啦
收皮啦

好啦,我收皮啦
舒服啲未?
樓主呢種典型支那思想真係on9

都冇聽過外國人會有連登仔咁嘅思想

嗰啲嚮大清洗時期被迫害嘅蘇聯工程師科學家,嚮德蘇戰爭嗰陣都會幫蘇聯啦。

美國二黨惡鬥,如果大部分美國人支持共和黨,咁唔通民主黨又會舔共賣國去懲罰美國人?
樓主呢種典型支那思想真係on9

都冇聽過外國人會有連登仔咁嘅思想

嗰啲嚮大清洗時期被迫害嘅蘇聯工程師科學家,嚮德蘇戰爭嗰陣都會幫蘇聯啦。

美國二黨惡鬥,如果大部分美國人支持共和黨,咁唔通民主黨又會舔共賣國去懲罰美國人?

你講緊係有民族思想的群體

但你生活喺一個只識攀附利益的群體
你望清楚,如果今次唔係講到抄家咁大鑊,呢類人會醒?佢地一直抱住“你死你事,要死行遠啲,咪阻我發達“嘅心態,比你今次拉倒惡法,留低嘅人只會更用力剝削逃生。
留低建設會係呢類人???

置誅死地而留低嘅人反而更有希望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞