紐約時報:黃台仰李東昇正接受德國疪護

456 回覆
665 Like 17 Dislike
唔撚學德文嘅支那人唔死都無用
咁做德國難民又真係好過做支那香港人
特別係德國嘅教育

仆街政府收晒班充滿狼性既支那人黎香港﹐就係真正既引狼入室啦
講過嘅智商50都無
首先德國有冇好似泰國咁任班支共綁匪亂咁週街拉人先
倫敦已經淪陷左,而且係合法公民
德國果D係難民,終有一日會走
係德國捉人返去?

係唔係想搞到歐盟都要同中國開拖?

如果係咁,都唔錯。睇下中國可以頂到幾多秒?
陳浩天同德國領事有計傾
天琦
德國佬👍🏼👍🏼
呢個真係唔鬼關佢事
咁成班猶太慈母當年圍爐叫春果陣應該都辣慶咗唔少德國人
其實黃台仰點出境
唔係收左護照咩
坐大飛?
德國做得好,李黃二人係對抗黒警既香港英雄!
合法出境的
同法官講唔知德國定英國有學術活動
法官批
之前香港人無資格做難民,仲俾左膠屈香港應該收多啲難民先會屌,而家我們香港人都是難民就唔屌左膠了
屁股決定腦袋,位置決定思考
醒目仔
以後無得用同一招著草
左膠不知幾恨做外國難民
德國變相宣佈香港法治已死
肥亨利fb:

黃台仰及李東昇獲得德國難民身份庇護,成為首兩位獲得此身份的香港人,再次證實魚蛋革命後嘅審判就係一場政治迫害

話佢棄保潛逃係拒絕承擔責任果啲黃屍全部可以收皮,而家黃台仰,就係同你班黃屍心目中嘅吾爾開希、封從德,一撚樣係被中共迫害因而流亡海外嘅政治犯

至於陶君行當日全力抹黑黃台仰嘅垃撚圾花膠,慢慢先同你計數

#到今日蘋果日報仲堅持用旺角騷亂黎抹黑義士
#太眼訓聽日先剪片

估唔到長毛都有加把嘴:

“His tactic was quite successful,” Leung Kwok-hung, a former opposition lawmaker, said of Mr. Wong. “He tried to make people visually witness the confrontation.”

點解唔屌尻黃台仰食人血饅頭?因為訪問佢果個係紐約時報而唔係蘋果日報,格調唔同講嘢都唔敢咁囂張?

同埋班黃屍唔該唔好面上貼金,話因為飯民全力反送中條例先至會令德國政治庇護,人地個難民份響舊年經已確認咗,同今年發生嘅事完全無關
係到
黃玉碎講明唔會申請政治庇護
而家都係笑死人
以後真係要坐大飛
或者以後政治犯直接唔畀保釋或者搵個罪名拉去大陸
共產黨殺到來
衝入領事館
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞