紐約時報:黃台仰李東昇正接受德國疪護

456 回覆
665 Like 17 Dislike
天琦

人地黃台仰做埋德國公民
難民福利特別好,幫你搵埋屋,搵埋工俾你做
梁天琦就做監躉

當時人人叫天琦留
佢要返來「承擔」無人阻到佢
只能話世事就係咁無奈
你覺得佢冇需要走?
逃犯條例過咗嘅話佢分分鐘直上中國從此玩完喎

你班智障講撚到批硬已經係問題

唔通唔批都留喺度等死咩

你知唔知德國係睇你咩國家決定點做

香港所在的分組只係得個位成功率
自己睇完BAMF再9up
天琦
希望天琦坐完都可以過去
一早話左英國佬係白人國家入面最撚廢果個,連德國同香港非親非故都肯幫拖,英國佬做過d 咩正一垃圾國家,抵比中東撚入侵
會唔會變左免費移民既途徑

有黃李二人咁嘅情況可能會
但如果係因為魚蛋革命一事而庇護黃李二人
係咪代表嘅係因呢件事被告嘅人係受到政治迫害?

黃屍又炒車
之前日撚日話人地逃避責任,依家德國認證佢地係受政治逼害
btw 咁係咪代表德國已經唔相信香港法院
有險可守

黃絲弱智就算撚數,佢哋有份一齊害香港
話就話德國好多左膠
但係德國基本法係明文寫咗政治迫害係有庇護權
佢哋證明你返國可能會受政治迫害就會保你

屌,呢個reply証明某d香港人都係蝗蟲DNA
剩係識諗點利用人地d福利搵著數

d蝗係美國好鍾意用呢招,nyc幾間唐人街轉做呢d
一早話左英國佬係白人國家入面最撚廢果個,連德國同香港非親非故都肯幫拖,英國佬做過d 咩正一垃圾國家,抵比中東撚入侵

見到D連登仔話要對英國佬有忠誠真係笑撚死
天琦

人地黃台仰做埋德國公民
梁天琦就做監躉

當時人人叫天琦留
只能話世事就係咁無奈

其實兩個係互補
黃台仰走,梁天琦留
黃台仰走梁天琦可以推曬d野落佢度
梁天琦坐黃台仰就有證據證明佢地被被港共逼害
原來擲磚同放火都係難民,德國算唔算引狼入室?
人地黃台仰做埋德國公民
梁天琦就做監躉

當時人人叫天琦留
只能話世事就係咁無奈

其實兩個係互補
黃台仰走,梁天琦留
黃台仰走梁天琦可以推曬d野落佢度
梁天琦坐黃台仰就有證據證明佢地被被港共逼害

個時擺明係咁部署
人人都笑黃玉碎走佬

雖然都真心無人肯定德國真係批
本來都係兩手準備
預,或搏,持BNO德國無法送返歐洲公民

前者唔知,但後者德國先係重災區
珍重
其實之前有傳媒報導,德國mp5槍生產公司已決定停止買槍給香港警隊;以至今天有黃台仰這段報導,反映出香港現在政冶局勢嚴重性,一旦逃犯條例通過……
會唔會多左人出黎遊行抗爭
有咩事最多去做難民
德國佬出手仲快過英國
英國

英國佬自身都難保啦點會幫我地
香港政府仲有咩招可以出
LM

有黃李二人咁嘅情況可能會
但如果係因為魚蛋革命一事而庇護黃李二人
係咪代表嘅係因呢件事被告嘅人係受到政治迫害?

黃屍又炒車
之前日撚日話人地逃避責任,依家德國認證佢地係受政治逼害
btw 咁係咪代表德國已經唔相信香港法院
有險可守

蘋果報譴責暴力黃絲智障無下限,無啦啦俾差佬打都要企定定唔好還手,和理非
可能不久既將來香港人都要學難民咁去歐洲...唉
又話叫國際刑警捉佢地嘅?
Hong Kong Refugees
做乜爆出嚟?德國之前話考慮要取消同香港簽既引渡應該就係為咗香港難民
原來擲磚同放火都係難民,德國算唔算引狼入室?

唔算 引入垃圾支那人先算
德國佬原來暗中出手,即係代表唔再信香港律政司,同埋香港真係有政治迫害
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞