銅鑼灣羅素街 Calzedonia 職場欺凌言語攻擊 (7)

1001 回覆
277 Like 8 Dislike
之前啲人問 點解樓主純純兔都可以入到呢8婆間公司
咪就係因為in個個hr都係純純兔囉
班臭閪見工個時都唔會串77咁見啦

同埋呢間野請人個時係冇見埋店舖經理就直接請左
點知樓主一入到去就中伏
唔怪得入親間野d門市都覺得d sales又肥又師奶,唔知以為自己去左花園街d賣絲襪既舖頭成班肥中女相由心生
你地個心態同D欺凌者有咩分別?真係當自己正義撚呀? 真係以為自己伸張緊正義? 睇唔到你地心態上同班八婆欺凌有咩大分別,咪又係恃住係網絡世界做事唔洗負責任所以可以做,咁同欺凌者恃住自己以為唔洗負責任可以欺凌事主有咩分別?講多次,真係以為自己伸張緊正義呀

唔好對號入座啦
第一個post 第一頁係講緊你班八婆
但之後果d唔係講緊你地呀

唔好對號入座啦
雖然你地都係臭西無男人屌

有證據顯示沙牛就係呢條撚屌八婆

無撚改錯名 好襯個名

好撚樣衰
我就係原樓主啦,你幾時出黎當面俾2000我

點知樓主一入到去就中伏

唔係正常嘅咩
Retail 行業見工不嬲都係上office由HR見
之後睇派去邊間舖

個個人見工都係扮斯文啦
所以返工好睇彩數
我就係原樓主啦,你幾時出黎當面俾2000我
出手咁低不如留返黎儲錢整容抽脂啦
你真係好撚樣衰呀

有證據顯示沙牛就係呢條撚屌八婆

無撚改錯名 好襯個名

好撚樣衰

個身厚過條仔。。。
樣就唔comment 睇多一眼都
無撚改錯名 好襯個名

好撚樣衰

個身厚過條仔。。。

所以叫佢儲下錢整容好過
呢個情況好值得查詢HR
聽朝九點好開始打過去啦,隨時多人爭到jam 線

我好似見到香港公司HR 啲人
係咪可以請教下點先in得成份工
https://www.linkedin.com/company/calzedonia/people/?facetGeoRegion=hk%3A0&keywords=hong%20kong

想識呢位

HR?
好似over左
無撚改錯名 好襯個名

好撚樣衰

個身厚過條仔。。。

想像下呢個樣 加埋上面啲comments
打手差一個wor 仲未起身?

點知樓主一入到去就中伏

唔係正常嘅咩
Retail 行業見工不嬲都係上office由HR見
之後睇派去邊間舖

個個人見工都係扮斯文啦
所以返工好睇彩數

岩呀 但我見上個po咁多弱智係咁問
點解樓主咁純純兔都入都呢間閪公司呀嘛
其實用個腦諗下都知咩事啦
佢地一定係未撚做過retail係度扮哂野
推啊
你地個心態同D欺凌者有咩分別?真係當自己正義撚呀? 真係以為自己伸張緊正義? 睇唔到你地心態上同班八婆欺凌有咩大分別,咪又係恃住係網絡世界做事唔洗負責任所以可以做,咁同欺凌者恃住自己以為唔洗負責任可以欺凌事主有咩分別?講多次,真係以為自己伸張緊正義呀

以牙還牙唔可以?你點對人人咪點對你囉呢度唔係法庭,呢度係談不上伸張正義架喇
好撚樣衰

個身厚過條仔。。。

想像下呢個樣 加埋上面啲comments

尖酸刻薄語氣同咀臉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞