2019倚天屠龍記 (107) TVB 星期一至五8:30pm 唔好玩屎

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
今晚108
個利申用意在於廢事比人話A09冇拍個拖先迷女星

大把人迷啲韓仔韓妹
咁完美嘅女星應該全世界無幾個
迷鈺琪無嘢好介意

我都係第一次咁迷女星
同埋老實講睇完鈺琪寶嘅所有採訪,了解佢更多之後,發現佢亦都係自己學習嘅對象,佢本身唔係出身於一啲國內重點嘅演藝學校,令到佢得唔到更多嘅鎂光燈照射,但係佢唔介意由最低做起,甚至一直努力提升自己嘅演技,佢嗰份對演藝嘅努力、堅持、熱誠同執著
再望下自己,對每件事都好似冇所謂,事事都3分鐘熱度咁,永遠都差嗰種執著同堅持
因此,至從睇完新倚天之後,當我做一樣野做到覺得好辛苦、做到想放棄嘅時候我都會諗起趙敏嘅呢一句:「我偏要勉強。」呢種勉強唔係代表逼自己去做一啲唔想做嘅事,而係令自己諗起自己一直對所有事都冇嘅果種執著、堅持。
或者對於一啲好有恆心好有動力去做每件事嘅巴打會覺得係我廢、冇恆心、懶先會需要呢句野去推動自己,但係有時人生就係差一句座右銘去推動自己繼續向前、進步。
Sorry for 1999 凌晨時份寧捨感觸 上面嘅野都係我由睇完新倚天再留意鈺琪寶之後開始一直好想同人分享嘅感受

正評
我班祝黨潛灑 我都訓了

night
係其他人眼中佢只係一個整容既大陸普通女星 話求其搵個網紅都靚過佢 點解啲人唔識欣賞佢

根本啲人都仲未明鈺琪嘅好

做完趙敏之後其實多咗好多關注啦

希望兩世歡播個陣倚天post仲係到
今晚108

喺大陸叫雞未

到時話會開若黨敏黨聯合post嘛

倚天完左或者呢個post沉左之前,都可以開個tg group/wechat group
感謝敏黨嘅所有巴打支持
屈左係心好耐想講出黎嘅野終於講左出嚟仲要有人明白有人支持
好感動
今晚108

喺大陸叫雞未

大陸邊度叫雞安全

倚天完左或者呢個post沉左之前,都可以開個tg group/wechat group

一路開po 直至下一套出現,敏敏老左都一路開,一代傳一代
感謝敏黨嘅所有巴打支持
屈左係心好耐想講出黎嘅野終於講左出嚟仲要有人明白有人支持
好感動

今晚108

喺大陸叫雞未

唔會叫雞
按完
剛回到家啦
今晚108

喺大陸叫雞未

大陸邊度叫雞安全

要問教主黨
無叫開
今晚個氣氛同琴晚一個天一個地

呢度傾算啦
今晚個氣氛同琴晚一個天一個地

今日無人醉ma
今晚108

喺大陸叫雞未

唔會叫雞
按完
剛回到家啦

去邊間按

呢度傾算啦

一齊呢度睇仲開心啦
喺大陸叫雞未

唔會叫雞
按完
剛回到家啦

去邊間按

月亮灣
個利申用意在於廢事比人話A09冇拍個拖先迷女星

大把人迷啲韓仔韓妹
迷鈺琪無嘢好介意

我都係第一次咁迷女星
同埋老實講睇完鈺琪寶嘅所有採訪,了解佢更多之後,發現佢亦都係自己學習嘅對象,佢本身唔係出身於一啲國內重點嘅演藝學校,令到佢得唔到更多嘅鎂光燈照射,但係佢唔介意由最低做起,甚至一直努力提升自己嘅演技,佢嗰份對演藝嘅努力、堅持、熱誠同執著
再望下自己,對每件事都好似冇所謂,事事都3分鐘熱度咁,永遠都差嗰種執著同堅持
因此,至從睇完新倚天之後,當我做一樣野做到覺得好辛苦、做到想放棄嘅時候我都會諗起趙敏嘅呢一句:「我偏要勉強。」呢種勉強唔係代表逼自己去做一啲唔想做嘅事,而係令自己諗起自己一直對所有事都冇嘅果種執著、堅持。
或者對於一啲好有恆心好有動力去做每件事嘅巴打會覺得係我廢、冇恆心、懶先會需要呢句野去推動自己,但係有時人生就係差一句座右銘去推動自己繼續向前、進步。
Sorry for 1999 凌晨時份寧捨感觸 上面嘅野都係我由睇完新倚天再留意鈺琪寶之後開始一直好想同人分享嘅感受

多口問句
黎緊想向咩努力?
唔知由幾時開始好似無欲無求咁,個人冇乜目標,淨係想一世都平平淡淡咁過,搞到自己好似對乜野都冇衝勁咁,就算拍拖都只係想搵一個人係自己身邊一齊為生活努力,簡簡單單細水長流就得,但係無奈好難搵到一個咁嘅人
我有啲感激我有幸睇到呢套新倚天,雖然睇完嗰一刻好空虛,但係比我認識到陳鈺琪呢個演員同埋「我偏要勉強。」真係獲益良多
大把人迷啲韓仔韓妹
迷鈺琪無嘢好介意

我都係第一次咁迷女星

多口問句
黎緊想向咩努力?

自己細個唔肯讀書,中學畢業後就冇讀,嚟緊想搵舊錢去進修下自己,可能遲就遲啲,但起碼唔想自己再一事無成。
唔會叫雞
按完
剛回到家啦

去邊間按

月亮灣

幾錢?之前去開東方園,近排缺水覺得太貴,所以好耐無去
唔知由幾時開始好似無欲無求咁,個人冇乜目標,淨係想一世都平平淡淡咁過,搞到自己好似對乜野都冇衝勁咁,就算拍拖都只係想搵一個人係自己身邊一齊為生活努力,簡簡單單細水長流就得,但係無奈好難搵到一個咁嘅人
我有啲感激我有幸睇到呢套新倚天,雖然睇完嗰一刻好空虛,但係比我認識到陳鈺琪呢個演員同埋「我偏要勉強。」真係獲益良多

睇倚天之前已經有個理想係想同自己適合嘅靈魂伴侶簡單咁過一世,睇完敏敏之後更加確定呢個目標,希望有生之年大家都搵到自己嘅靈魂伴侶
唔會叫雞
按完
剛回到家啦

去邊間按

月亮灣

Wadiu好updup喎
沖個涼都陰陰森森
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞