點解PRICE.COM 鋪頭D野永遠平咁多

57 回覆
0 Like 6 Dislike
電腦舖咪最多

so called free market 所以香港人可以拋開品德去營業

重點係某班友好鬼蠢,次次有人開post 講黑店就實有人恥笑貪平,唔做定research, 本身香港人已經好怕事,肯用時間開post講返已經極少,班友愈恥笑就愈少。

所以係香港做黑店賺錢好輕鬆,就算真係撞正小貓幾隻講完,玩到個名臭換鋪換名又開心呃人,成本好低。佢地呃左咁多年人地熟哂,一般消費者想追究好難,加上土地問題依家留得低既正路鋪真係唔多了

呢啲受眾咪攪到其他人瀨埋屎囉

無辦法,所以我就算知都係睇心情鳩up下,反正我自己已經唔會再係香港買野
安裝問題
冷氣機安裝全都亂9裝 你大鋪仲有得追 
細鋪返手整比硬錢
博唔過

我自己裝的
無比錢叫佢地師傅裝
安裝問題
細鋪返手整比硬錢
博唔過

我自己裝的
無比錢叫佢地師傅裝

幫我裝 我有2部要裝過
安裝問題
細鋪返手整比硬錢
博唔過

我自己裝的
無比錢叫佢地師傅裝

幫我裝 我有2部要裝過

咁就放上架姐嘛
我自己裝的
無比錢叫佢地師傅裝

幫我裝 我有2部要裝過

咁就放上架姐嘛

去水喉 封邊 玻璃
仲有個電制 要水電牌架好似?
幫我裝 我有2部要裝過

咁就放上架姐嘛

去水喉 封邊 玻璃
仲有個電制 要水電牌架好似?

去水喉唔洗 封邊自己搞 玻璃唔洗 因為係換部新既冷氣
電制一早有
試過去豐澤買電視
睇中咗個model
個sales唔知係咪見到我上price.com度check價錢
跟住話其實可以平俾我 (佢有個表寫晒model同價錢,應該有寫埋最盡可以平幾多)
最後佢報個價+送幾百蚊coupon=我喺price度睇到嘅價
豐澤仲可以用埋hsbc cash dollar俾錢

所以各位下次去啲大鋪睇中啲咩
可以試吓問有冇得平啲

電視多commission , 所以可以做rebate
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞