[I/A]《Another Eden:超越時空的貓》(11) 願者上釣

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
其實幻境都係最係想中夢書同異節啫
AS角係靠抽定集齊物品升?如果靠抽,抽晒嘅歐洲人係咪即係唔駛打?
如果無4.5星非洲人係咪一樣可以養生鳩hea?

結論係唔上唔落嘅人最忙碌,好似而家香港咁
Level太低,不停做支線同人物lvl10/30/50任先,會儲到唔少石抽角
升5星優先,狗屎垃圾5星應該都勁過4星(根據我而家得2隻5星經驗)
打boss善用走上走落buff自己debuff boss

P.S. 有無5星補?無又開始無耐,建議買個5星補重玩。我係人辦,成日成掙扎求存咁,希望瑪麗pool唔好話中瑪麗5星,出個4.5星俾我都已經可以還神
我建議#1 Q&A第一條問題就寫有閒$就買個5星瑪麗account先開game
差一粒先as瑪麗 刷極都唔再出
想問下釣魚一禁即刻「魚逃走了」、掙扎幾下「魚逃走了」係咪唔同?
各自要升啲咩?
3日冇白
不斷咁禁app store個update
係未我部機未update隻game
冇分別
你登入右上咩版本
cap圖睇下
我up左架啦
1.3.800 58
我覺得有update
先抄低引繼code,鏟app再重新裝過好啲
每次app store就咁禁update我發覺之後會開始出現彈app,例如呢次我重新裝過之後無彈過app

每次咁做係麻煩少少
不過部機每次點做始終都會比1.0時易熱咗
魚食餌時間 VS 可以釣快嘅魚 應該點升法?
梅花間竹咁升?
前期我覺得釣快嘅魚好過食餌
第一次入幻境入到第5境
見唔到隻貓,揀咗氣球就去咗地牢,假希望
下一個post之前大改 睇下邊個1001
開始刷副本同打外傳
原來異境都會出夢書
好,就跟巴打咁升
初頭我打唔到白卡都懷疑自己有沒update成功
打完龍宮外傳
唔知點解覺得好似水行俠

Between, 黑珍珠一場得一粒
依家先18粒,普通珍珠已經去到45萬
唔怪得有巴打話打完黑珍珠100萬珍珠輕鬆
打到40粒已經超過左100萬
50粒把槍又唔值刷多十場
所以vh可以唔駛打fear
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞