「有圖」護曲基金會正式回應龍緯汶戀童事件

440 回覆
897 Like 16 Dislike

童年回憶
我仲記得架護苗車
一定好緊
成班友仔又話咩驚炒車又盛

而家人哋基金都關注啦
我懷疑一係冇黎過我小學搞活動 一係個陣我已讀完小學
記得連登都有戀童po,咩去泰國食幻幻,食屎la死變態,落18層地獄,細路都搞,你自己人生玩完又肥柒毒,就要搞細路滿足自己。cls 自己死左佢好過la,屌你。
個個reply 都有幾個負皮,一定係d同類。唔死都無用
浣熊叔叔
好似護苗天使把聲仲係肥姐 唔記得係咪
more
依家仲有,我阿妹幾個月前學校有個護苗教育週俾佢地上網玩遊戲,學點樣保護自己
好細過果時參加過 但唔記得個名啦
其實條友衰生得樣衰,正常型男咁型=有愛心有父愛
就算正常人樣,成個Facebook就係同個女仔呢啲相
張張相又抱又攬咁樣,正常人都會覺得古怪
好耐冇聽過護苗基金呢個名
小學有上過護苗車,每個同學派一本書仔,大概係教小朋友面對非禮要點做。嗰時有個同學日日拎住本書仔朗誦咁 去到邊都聽到佢講「護苗寶寶」
大乜把果班所謂嘅"蘿莉控"同果個黐線佬一樣想去食真幼幼
培育大計聽個名都已經覺得唔正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞