(青春/甜)有人走,有人前來

597 回覆
117 Like 12 Dislike
大家好緊火,我食緊野。
應該五點左右有
一入到房後,佢就將手上嘅兩碗糖水擺咗喺茶几上,然後就攤咗喺我張床上面。

「喂,大佬,你又未沖涼,啲衫又唔乾淨唔好上我張床啦。」

我真係有啲嬲咁責罵佢,本身我都有少少潔癖,再者我地已經唔係男女朋友,係唔係應該俾啲禮貌同keep返個距離感呢?

我一直嘀咕著,坐係地下,準備享用我碗楊枝甘露時,點知佢一手拉咗我捚去床邊。

「你知唔知呢幾年我好掛住你?我聽你講,嘗試同唔同嘅女仔發展,我都係放低唔到你。其實我唔鐘意現在個女朋友。」
佢醉醺醺咁同我講。

呢幾年,我同佢完全無再聯絡,形同陌生人般。

我一開始係街撞返佢,見到佢拖住新女朋友以為佢生活都過得好好,點知佢仲未忘記到我。

我對佢嘅傷害真係太大,感覺上用一輩子都彌補唔到。

係我思考緊嘅同時,佢托住我下巴,錫咗落來。

係久違咗三年嘅感覺,佢嘴唇帶點酒嘅餘韻,苦澀得來帶點小麥味。

佢繼續試探我嘅底線,畢竟我地拍拖嘅期間都未去到呢個親密程度。很諷刺吧。

佢舌頭慢慢鑽咗入我口腔入面,兩條舌頭重覆地交疊中並且交換彼此嘅口水。
係短短濕吻嘅過程中,已經睇得出佢好有經驗,因為佢識得有規律地大力咁吸吮我條脷。

我呢一刻仲保持到理性,我知道我係時候要推開佢,但我覺得我欠佢太多,如果佢呢一刻想得到我嘅身體,我現在唯一可以奉還俾佢嘅野,就係令佢有一個歡愉且滿足嘅夜晚。

唔經唔覺,我已經同佢係同一張床上,距離只剩低衣物間嘅束縳。

佢對手開始不安分咁喺我身上遊走,好熟練咁單手解開bra扣,除低我件頹tee。

慢慢,有節奏地,用手指頭喺我乳頭上打圈。
我感覺到,我下面已經好濕潤,好似隨時可以插入咁。

生理上我好享受,舒服嘅程度令到我好想呻吟。但心理上,我知道我同佢只係得性,無愛嘅元素係入面,我只係贖罪,我唔想令佢誤會,我地係做緊愛,我忍住咗。如果嗰時有外人係到,我諗佢地會形容為阿其屌緊條死魚。

唔知佢係唔係感覺到有異樣還是太熱烈咁渴求緊我,佢自已除低哂所有衫,包括我條底褲。
我地終究一絲不掛咁面對大家了。

佢係銀包攞咗準備好嘅condom,自己帶上。
佢將我壓係床上,用手指輕掃我下面後,確認夠濕潤後,無任何前戲,蓄勢待發咁就插咗入來。

起初,我feel到有好大嘅異物入咗來,我忍唔住講咗句好痛,佢就放輕力度有節奏咁淺淺地進出。

佢問咗句好啲未。我無回應,只係開始習慣咗嗰種感覺。下體不斷有愛液流出,加上condom嘅潤滑劑,佢開始加快咗速度。

我依舊默不作聲,房間𥚃只係圍繞著下體衝撞嘅聲音。節奏越來越快,佢講咗句「好舒服,我要射啦⋯⋯」

不久,佢就抜出咗,連同condom入面嘅白色液體。

但佢一面苦惱咁同我道歉,並唔係因為佢同我發生咗關係,而係指佢派報紙。佢聲稱因為太緊張先咁快射。

我就話有咩所謂,叫佢俾個condom我處理,你自己著返衫先。

係我洗完手後,佢係洗手間門口伸出手臂作勢想攬住我,但我借故避開咗,然後同佢講,「12點啦,你要走啦。」
我真係唔識寫甜,應該寫得好差。
大家屌得細力啲
推。
樓主係咪比左第一次佢
唔係啊。我同阿其分手後,有一個拍咗三年嘅男朋友。
仲以為你用第一次去贖罪不過用身體去贖罪已經好重
呢part"甜"寫得好感覺到樓主得生理上享受,冇心理上享受
Lm
好好睇
直覺話比我知呢part係真有其事
女主其實愛不愛現任男朋友?
lm
打緊文,夜啲會有。
我本身以為大家會好唔滿意呢種表達方式,你地喜歡就好!!
的確係。
唔係掛
加速 加甜
阿其整理好衣物,一面失望咁準備離開。

我見到佢酒氣都慢慢散去,更何況啱啱搞完野理應會進入聖人mode。

我以為佢會清醒過來,就當呢一晚發生嘅事只係衝動同酒精影響下嘅禍。

我地會由一晚嘅枕邊人再次變成陌路人。

點知阿其臨出門口之際向我講
「明天7點,我可唔可以落來搵你?」我嗰時以為佢只係隨口講下。

我以前唔明白食事後煙係應該抱住啲咩心情食。

因為每次同男朋友做完愛後,清理完都會相擁入睡。

雖然佢每次都話好攰,無哂力,但會照顧我嘅感受,問有無整痛我舒唔舒服。

有時我地甚至會開咗講經mode。小至生活瑣事,大至國際時事,天南地北都會講一餐。

我覺得呢個過程係將做愛㫒華去一個更高嘅層次,唔單止係肉體上嘅享受,更多係精神上嘅交流;

除咗身體上嘅交合,兩顆心係以零距離嘅方式靠近著並互相慰籍。

顯然而見地,我同阿其永遠都唔會去到呢個程度。

我坐係窗台邊,點起香煙。

清涼嘅快感充斥著我條喉嚨,尼古丁一下子衝擊著我嘅腦部。

呼出嘅煙圈由我口中噴出,暈染著窗外淡黃嘅街燈,視野頓時變得濛糊。

我好想今晚發生嘅事係一場夢,因為我唔夠膽想像我地之間會再發生啲咩事。

我間房係處於長期開住嘅狀態,其他人一推門就會入到去,私隱度可以話係零。

第二朝,係我睡夢間,我聽到有腳步聲,我慢慢張開眼,見到係阿其入咗來。

「嘈醒你啊?你訓多陣啦,我地夜d先出去食早餐。」

我懶洋洋咁爬去枱面攞起電話,發現現在先係7點,佢真係好準時咁落去搵我。

雖然佢叫訓多陣,但佢係到我又點會訓得安樂,我就決定現在換衫出去食早餐,心中盤算點樣打發佢走。
唔通會變sp
唔想見到樓主再做自己唔想既野
其實我覺得樓主唔單止出於贖罪心態去同啊其上床
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞