2019倚天屠龍記 (79) TVB 星期一至五 8:30pm 敏敏敏敏敏敏敏敏敏敏敏敏

1001 回覆
11 Like 39 Dislike
邊個版本神雕好睇
無忌太假仁假義,想睇過兒斬殺仇人多啲
夜媽媽訓唔着 又想睇鈺琪

佢微博就嚟600萬fans

芷your 兩倍....

芷your係佢2倍定趙敏係佢嘅2倍?

趙敏係芷your兩倍
芷your 得三百萬
芷your 兩倍....

趙敏係芷your兩倍
芷your 得三百萬

真係奇怪
照計芷your呢亭外貌係毒男最愛
極大眾化,可愛, 精緻
無理由會輸一半
應該唔會嘈啦掛

小昭

最愛小昭

小昭

最愛小昭

WE ARE HONG KONG!!!!

趙敏係芷your兩倍
芷your 得三百萬

真係奇怪
極大眾化,可愛, 精緻
無理由會輸一半

有咩奇唔奇
若黨梗係覺得自己女神至高無上
敏黨都係一樣 覺得敏敏最正
無謂將自己審美官套落其他人到
唔係一陣又嘈2個老闆唔岩 背後又出咩招咁

滅絕 我要剁你 我要剁你

滅絕:我嘅情場失意,你都唔可以有
邊個版本神雕好睇
無忌太假仁假義,想睇過兒斬殺仇人多啲

06睇景加睇小龍女,但好似14多細節位啲
結論 兩版都睇,但好似又就出新神鵰

死啦 被不悔妹妹迷住 要轉黨了
hi 若黨

hi
想睇你真人樣

唔好狙擊起底我
我個 on on 九九樣
成個 gallery 都冇咩我嘅相
我慣左俾人話樣衰所以都唔怕比你地睇

呢度睇呢度散

難分真與假
最後咁改法,我情願佢用呢十集來開拓張狗獵奇之旅,先醫好蛛兒,等佢愛上宜家嘅自己,再去峨嵋同芷若重修舊好,然後去古墓拜訪黃衣女,一齊練玉女心經,再去帕斯明教叫小昭改教規然後退位,最後去蒙古搵敏敏。最後一拖五去冰火島完場。

反正都係亂改,不如最後一集刪汝陽王被殺,趙敏同張無忌約定大事後去蒙古搵佢,之後就好似上面咁改,但最後食埋黃衫女子

趙敏係芷your兩倍
芷your 得三百萬

真係奇怪
極大眾化,可愛, 精緻
無理由會輸一半

係都要寸下我地若黨

仆街滅絕老尼
最後咁改法,我情願佢用呢十集來開拓張狗獵奇之旅,先醫好蛛兒,等佢愛上宜家嘅自己,再去峨嵋同芷若重修舊好,然後去古墓拜訪黃衣女,一齊練玉女心經,再去帕斯明教叫小昭改教規然後退位,最後去蒙古搵敏敏。最後一拖五去冰火島完場。

反正都係亂改,不如最後一集刪汝陽王被殺,趙敏同張無忌約定大事後去蒙古搵佢,之後就好似上面咁改,但最後食埋黃衫女子

但個順序唔係太好。應該先醫好蛛兒,再去帕莎搵小昭,跟住去蒙古搵趙敏,最後先去峨嵋。
因為蛛兒未必會跟張無忌,所以第一個醫好佢。去搵小昭就多數都得,跟住趙敏都應該理解搵前兩者既原因可能都會同意,最後就話同芷若有婚約,唔想背棄佢,去到依到又係睇芷若答唔答應,最後皆大歡喜
迷若報到

仆街滅絕老尼

滅絕:我前無做周芷若,咪一樣比張無忌中出即飛。

仆街滅絕老尼

前世
仆街滅絕老尼

前世

心痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞