生活係呢種家庭都幾幸福。

32 回覆
66 Like 26 Dislike
起碼生活無優,有2個有錢/識搵錢嘅老豆。
就算自己將來係基係直都無問題。Love is love.
唔好同我理論個套咩同性婚姻會破壞傳統個d bullshit
咁易破壞咩,有人可以逼撚到你轉基?
只要你繼續直,無人會破壞到所謂嘅傳統。
只係世界多少少大愛,試下接受,企係人角度諗。
如果你個仔係基,你會點走?趕撚佢走?
佢係基就唔係你個仔? 我係英國讀書都唔短日子。
呢邊好開放,就係開放,所以大家生活都好開心。
好多人成日想香港獨立,但又思想封閉,唔覺得好好笑咩?

台灣係第一個同性合法結婚,我希望香港係第二個。
咁點叫啊 daddy1 daddy2?
棍巴我地幾時註冊

daddy1 daddy0
可惜child登多右痴
你見咁多人撐侵就知

想識兩個契daddy夾住我
仔仔10

Daddy/ father
dad/ daddy
Dad/pa
It doesn't matter

Daddy/ father
dad/ daddy
Dad/pa
It doesn't matter

1/0
香港條路肯定仲好長
自從周一嶽退任平機會後, 成個運動根本係正在倒退
"好多人成日想香港獨立,但又思想封閉,唔覺得好好笑咩?"呢句真
唔覺幸福sorry
覺得個小朋友好撚慘
成長過程一定好撚辛酸
死基佬屌你老母
平時扮假膠post埋啲gay圖出黎都由撚得你
但你好搞唔搞走去搞班細路
你有冇人性?
人地嘅bb飲緊母乳嗰陣 你班gay佬點畀奶佢飲
到佢讀書畀同學知有兩個gay佬做佢老豆佢會點諗
總之gay佬養大嘅細佬點都會心理唔平衡
輕則大個又周圍搞基 重則變埋連環殺人犯報復社會
你過意得去?
你自己鐘意男人咪鐘意lo 阻唔到你㗎而家21世紀 唔通上你門燒你全家咩
其他人冇阻住你 點解要理人點諗 一定要人認同你 標籤唔認同你嘅人思想封閉姐
Step dad

仔仔大個咗,dad 又成熟,大隻,要一齊瞓

英文邊係叫1,0
係top & bottom lol
一向支持同性婚姻
亞洲有唔少異性戀婚姻,係因為傳宗接代而被迫做出現的
但同性戀婚姻只係因為愛而出現
死基佬屌你老母
你有冇人性?
你過意得去?

直人生個小朋友出黎唔理又如何?
你以為人地唔平衡,你睇下人笑得幾開心。
你呢個思想封閉幼稚大d機會去報復社會。
因為你無愛,只係諗自己,唔識企係人地角度諗。
一味我以為我覺得,太自我中心,太反智。
我想問你,你係乜水?
死基佬屌你老母
你有冇人性?
你過意得去?

開口埋口話人死基佬只識屌你老母嘅人,你好打有限!
有無接受過教育?
有:你真係有接受教育?
無:我唔怪你,你只係弱者,你唔係對手。
我對你屌人嘅説話一d感覺都無,只係鄧你可憐
好多時d人因為意外有左格硬生 求其養大佢
根本無plan過 深思熟慮要唔要細路
但係基佬佢地去領養我諗大部份都諗清楚
因為佢地生唔到 所以更加愛個小朋友
你自己鐘意男人咪鐘意lo 阻唔到你㗎而家21世紀 唔通上你門燒你全家咩
其他人冇阻住你 點解要理人點諗 一定要人認同你 標籤唔認同你嘅人思想封閉姐

同性戀者結婚係一件大事好事。
令到伴侶可以享有相等權益唔係一件好事?
點解唔包容?
講到尾都係上一代個思想係點 就好影響下一代
我自己就好幸運我阿公個代已經好撚開放
同性戀既話題我細個阿媽已經當傾計咁傾 所以我大左我有朋友講起呢個話題都係話好抗拒甚至會特登諗如果身邊朋友係同性戀咁點好類似咁既野
我唔明做咩要諗咁多 人地開心既理得人啲咩

叫名
"好多人成日想香港獨立,但又思想封閉,唔覺得好好笑咩?"呢句真

最慘既就係好多人都無咁既自覺,淨係識得鳩叫港獨,得閒就屌下大陸,把口就好把炮喇,實質係無知識,無遠見,唔會成到大事。
同性婚姻同 同性家庭可以領養係2回事,棍巴你好似混淆左
好多時d人因為意外有左格硬生 求其養大佢
根本無plan過 深思熟慮要唔要細路
但係基佬佢地去領養我諗大部份都諗清楚
因為佢地生唔到 所以更加愛個小朋友

諗清楚要養個性奴比自己丫嘛
新聞大把啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞