九 巴 仆 街 死 啦 , 大 肚 婆 都 唔 等

352 回覆
30 Like 1480 Dislike
咩叫幾步 ? 一步/ 2步/ 3步?
有冇圖先?

樓主同貼主者都仆街死吧
老婆大肚, 正常男人都會叫個老婆唔好跑, 唔好追巴士

如果過馬路, 綠燈眨下眨下, 老婆衝過對面馬路, 個老公都會叫個老婆下次唔好跑, 等下個綠燈先過馬路

唔通叫個大肚老婆追巴士先叫正常咩
屌,樓主潛左水喎
以前啲巴士佬都還會等人
呢十年啲巴士佬都仆街架啦

最後咪等左囉,仲要比人影相放上網!
標題與內容不符!
等? 等你老母咩 趕唔切咪下一班囉 要個大肚婆追巴士 等陣仆一仆咪撚怪人啊
傻鳩樓主呢 好心冇錢就咪撚娶老婆啦

要個女人同你捱窮仲要有你骨肉

第時生個仔出嚟似你咁撚on9點撚7算
好彩連登仔都支持正義,吊爆樓主同支持佢既死港女

如果咁都得,此例一開,以後嗰D大肚婆,廢老,咪搵人上車霸住就得,然後唔俾開車,全世界等佢,架架都係咁,彌敦道巴士條龍,咪旺角排到老尖?
佢應該鬧下自己的士錢都比唔起仲搞大人個肚
低能 個個都話等吓啦 唔使開車啦
明知老婆大肚 應該預早啲時間
唔係屌人

等下架咪得
其實個男人on9 企係門上慢啲咪得 如果咁都上唔切咪下架 堂堂男人要個大肚婆去急去追車 邊個真正危害大肚婆顯然易見
屌你老母 老婆大肚 仲要迫個老婆 追巴士!!

做男人做到你咁 不如死撚左佢啦!!!

講真老婆大肚 買唔起車 都應該call 的士啦!!

咁撚窮 仲學人生仔?? 你累撚死個小朋友啊

個老公自己ON9
人地巴車佬又真係無必要等你

個老婆大肚好心就對佢好D
出入坐私家車或者坐的士啦

窮人生仔
集氣投訴司機!!!

我投你老母添啦 小心你老婆小產仲好啦
仆街

不過樓主又唔洗嬲嘅
過眼雲煙姐
由佢啦
(佢唔停係道理黎,不過真係好撚西
同埋你應該要知道好多連仔都係on9 黎
仲要po 上連登
搏比班on9 屌?
有好多連仔仲西過呢個司機呀
唔怪得啲班次亂曬
塞車都算,仲要等人,變做私家巴士
想知樓主老婆個肚幾大
樓主應該就係個條友
ip都唔洗check

不過樓主又唔洗嬲嘅
過眼雲煙姐
由佢啦
仲要po 上連登
搏比班on9 屌?

上巴士唔俾人開車唔西?

不過樓主又唔洗嬲嘅
過眼雲煙姐
由佢啦
仲要po 上連登
搏比班on9 屌?

上巴士唔俾人開車唔西?

如果只係差幾秒 我覺得無問題
尤其大肚婆
趕時間唔好搭巴士
老婆大肚追巴士
屌你老味先唔講窮人生仔
係趕就的士 唔趕就下班啦
大肚仲要追巴士咁撚慘一係下架一係的士啦,追追下巴士仆街就大撚鑊
好撚慘 肯定係有人用支槍指住要佢扑野大肚

唔比佢帶套
搭下班會死咩?
做咩要追巴士?
屌你老母最後咪等撚埋你2條仆街囉 咁都要放上fb公審
老公問題。。。。
自己無車真係唔好搞大人地。。。。

一係坐的士。。。。仲要個老婆坐巴士

上唔到車就話巴士唔等。。。上咗車無位坐又話人地唔讓佢。。。
樓主係waiwai想貼圖上連登取䁔?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞