九 巴 仆 街 死 啦 , 大 肚 婆 都 唔 等

352 回覆
30 Like 1480 Dislike
唔等就一定係仆街人地遲埋站又要解釋又要報告,等多幾次又比人扣糧,原來做到自己既職責都係一個仆街,全世界都係仆街黎,D垃圾論點真係好好笑

應該冇咁麻煩,但去到總站可能會畀人問你有咩問題

咪臭係囉,為左等一個唔係自己搞大既大肚婆,要比人鬧,又無著數,做黎做乜,D人仲要合理化等人呢件事,都痴痴地線
正常個巴士佬唔等,個老公都即刻話要開門落車等個老婆搭下架啦
仲坐到去花都

個標題應該叫做[老公仆街死啦,老婆大肚都唔等]

可能改做 [老公仆街死啦,掉低大肚老婆在街而一枝箭走去追巴士 ]
咁會貼切啲
個老公自己ON9
人地巴車佬又真係無必要等你

個老婆大肚好心就對佢好D
出入坐私家車或者坐的士啦
仆你個街
人地唔等都等左,仲要比你屌
咁都仲影人po上網咁撚小家
係咪男人黎?屌你老母
而家你老婆有份比司機屌過?
老馮要等?on99
有冇諗過其實好多人唔care你大肚?
好冇同情心
真係差幾步

搭巴士返學返工成廿幾年, 正常巴士司機見到揮手都會等埋, 我好懷疑係咪真係幾步咁少
老奉?
其實等幾秒係咪咁難 唔明點解啲連登仔屌樓主。。。
真係慘
個老婆真心諗下離婚啦
辛辛苦苦陀住個B
自己老公一支箭去追巴士
理都唔理下自己

其實我見親去陪診既老公都係拖住大肚婆
好多人冇帶眼行路
撞親大肚婆都冇仇報啦
居然由得老婆自己on99
一枝箭去追巴士

個老婆應該好心淡
冇諗到個老公居然咁做
窮都算,居然仲係低能既
都幾可悲

屌佢條仆街
自己個老婆自己都唔等,沖左上車
仲好意思屌個三唔識七既人唔等自己老婆
而家佢個老婆人人有份呀?
同人肉霸車位一樣道理 唔係個肚大就大哂嘅 冇腦
個老公自己ON9
人地巴車佬又真係無必要等你

個老婆大肚好心就對佢好D
出入坐私家車或者坐的士啦

唔好話坐車啦, 好心真係為老婆好就咪鬼衝上巴士, 慢慢傍住佢等下班好過啦, 一個唔好彩有人好似佢咁衝巴士唔小心撞到個大肚婆就真係搵黎搞
老婆大肚唔自己買車, 走去怪個巴士司機? 我係佢老婆一定怨個老公
影到咁撚清,俾我對住佢來影,由頭影到落腳,再喺佢面前打投訴電話,大大聲讀佢個名同編號,最好引佢先出手,識玩一定咁玩
條自私精緊係諗住自己一枝箭上車先,可以頂住對門迫成車人等佢老婆慢慢行
樓主好慘, 集氣失敗
樓上果幾條巴鳩早死早著啦 巴士閪係最撚抵屌
個司機有屌過你老婆個閪嗎?下次搭的士喇仆街。
diu樓主低9能既明知老婆大肚唔跑得係都要夾硬逼人地追巴士,趕住投胎咩阿講錯係趕住墮胎咩,追唔到不如等下架最多趕時間搭的士咯,今次無事當樓主好彩但下次難講拉
01妓者
網民係怒屌on9樓主,支持司機
唔好搞錯啊
大肚婆大晒?
唔係司機等唔等你問題 係全車乘客等唔等你既問題
老馮等你咩 我係女人都係咁話
樓主好慘, 集氣失敗

可能老婆嘈緊離婚
去陪診做產檢,扶都唔扶下大肚老婆
各有各行
顧住自己一支箭追巴士
你話心唔心淡
人哋唔一定要等 但唔等就一定係仆街 你條撚樣仲懶有道理屌你老母臭閪

你都ON撚9,人地巴士司機既職責係準時開車,點解要等你地,就算10幾秒又點,個個巴士司機都老馮等? 個B係巴士司機搞大架? 車上面有比錢既乘客比完錢個期望係準時到目的地,點解又老馮等一個未比錢既人? 車上面全部都係仆街黎? 合理化D唔合理既事,正大陸生番狗

我覺得你班仆街咁冷血先至係正宗大陸狗行為囉

不如你龍諗下, 大肚婆跑步, 個BB係肚入面彈下彈下, 係唔係好事?

坐巴士唔係問題, 但唔建議追巴士囉, 等下一架車唔得咩?
所謂嘅“差幾步就到”都唔知有幾遠
下次老婆生得,記得趕巴士叫司機開快d,司機唔肯又開多個post屌
樓主好慘, 集氣失敗

樓主開post想人屌之嘛 原post都del左改名改頭象 而家bin緊c
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞