九 巴 仆 街 死 啦 , 大 肚 婆 都 唔 等

352 回覆
30 Like 1480 Dislike
扶都唔扶下個大肚婆反而去追巴士,仲要個大肚婆跟上嚟,啱啱做完檢查唔係應該好關心個 b架咩
有着個咁嘅老公老豆真係慘
比盡咪等多十零分鐘,十零分鐘都唔等得就搭的士啦

係囉,個老公真係完全冇呢個意識
我都唔知講乜好
其實既然各有各行,做乜又跟埋去陪診?
唔知個老婆有乜反應呢?

如果同聲同氣屌九巴司機就好笑
真係天生一對
老婆大住個肚仲勉強追等下班啦
全車既男人都有份搞大你老婆個肚? 點解要全車人等你,老馮架? 你老婆係聖母? 托住個個耶穌? 點解唔係你地企係車站等下架車?

人哋唔一定要等 但唔等就一定係仆街 你條撚樣仲懶有道理屌你老母臭閪

你都ON撚9,人地巴士司機既職責係準時開車,點解要等你地,就算10幾秒又點,個個巴士司機都老馮等? 個B係巴士司機搞大架? 車上面有比錢既乘客比完錢個期望係準時到目的地,點解又老馮等一個未比錢既人? 車上面全部都係仆街黎? 合理化D唔合理既事,正大陸生番狗
全車既男人都有份搞大你老婆個肚? 點解要全車人等你,老馮架? 你老婆係聖母? 托住個個耶穌? 點解唔係你地企係車站等下架車?

人哋唔一定要等 但唔等就一定係仆街 你條撚樣仲懶有道理屌你老母臭閪

你都ON撚9,人地巴士司機既職責係準時開車,點解要等你地,就算10幾秒又點,個個巴士司機都老馮等? 個B係巴士司機搞大架? 車上面有比錢既乘客比完錢個期望係準時到目的地,點解又老馮等一個未比錢既人? 車上面全部都係仆街黎? 合理化D唔合理既事,正大陸生番狗

我覺得你班仆街咁冷血先至係正宗大陸狗行為囉
唔等就一定係仆街人地遲埋站又要解釋又要報告,等多幾次又比人扣糧,原來做到自己既職責都係一個仆街,全世界都係仆街黎,D垃圾論點真係好好笑
樓主 又話要投訴有人 做咩唔上嚟講吓

我覺得你班仆街咁冷血先至係正宗大陸狗行為囉

事主叫大肚婆追巴士唔冷血啦,夠晒熱血添,下下拎同情心出黎合理化D唔合理既事,咩道理? 講到巴士司機有錯咁,扣糧係咪你幫佢比?
唔等就一定係仆街人地遲埋站又要解釋又要報告,等多幾次又比人扣糧,原來做到自己既職責都係一個仆街,全世界都係仆街黎,D垃圾論點真係好好笑

遲1-2分鐘比人扣糧 你吹大d柒頭皮 屌你老母
點解個fb post會冇其他港媽出嚟支持同類?

見過其他post就算有幾歪理都好,都有垃圾港爸媽支持同類。

員工守則你都唔知就出黎吠,摺埋牆角打飛機啦傻閪,你估成個社會下下用你個套人情準則去運作?

員工守則你都唔知就出黎吠,摺埋牆角打飛機啦傻閪,你估成個社會下下用你個套人情準則去運作?

我點會知呀我又唔洗渣巴士 個死巴士狗係咪你黎嫁

我點會知呀我又唔洗渣巴士 個死巴士狗係咪你黎嫁

我係你呢,就學多D野增廣見聞,而唔係走去同意一D扭曲事實既事,然後去周圍咬,事實基礎都未搞清楚就話事主正確,而巴士司機係冷血,剩係識睇單方面事主既角度,而唔識睇巴士司機角度,車上乘客角度,其他站期望巴士會準時到既乘客既角度
亦都唔好下下唔夠人嘈就屈人係渣巴士,好多野唔需要渣巴士都會知道,係到放大自己既孤陋寡聞,見到你真係可悲
等埋係人情,唔等係道理。依你說法,當時你老婆根本未行到去車頭上車 (先唔講你掉低佢一個,自己去追巴士)
上連登都要幫人教仔
請參考
點解有d巴士司機鐘意閙d乘客?
https://lih.kg/1138964
等埋係人情,唔等係道理。依你說法,當時你老婆根本未行到去車頭上車 (先唔講你掉低佢一個,自己去追巴士)

如果個司機等埋你老婆,咁係佢好人。但佢唔等的話,你沒資格怨,因為你老婆真係未行到過嚟上車
老婆大肚就唔好要佢追車啦屌
大肚婆大撚晒呀???
無撚野下化????
祝嗰對賤種狗男女流產
呢位老公,明知你老婆大肚行得慢仲點解唔顧住老婆反而掛住衝上車呢?行船爭解纜?
咁緊張你個大肚老婆行動不便點解唔撘的士而走去逼巴士?
以前啲巴士佬都還會等人
呢十年啲巴士佬都仆街架啦

你d撚樣 人地遲幾分鐘又投訴人甩班次 點等啊
NEXT TIME FUCK SOMEONE WITH A CAR

應該冇咁麻煩,但去到總站可能會畀人問你有咩問題
以前啲巴士佬都還會等人
呢十年啲巴士佬都仆街架啦

你d撚樣 人地遲幾分鐘又投訴人甩班次 點等啊

根本係因果循環
正常個巴士佬唔等,個老公都即刻話要開門落車等個老婆搭下架啦
仲坐到去花都

個標題應該叫做[老公仆街死啦,老婆大肚都唔等]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞