九 巴 仆 街 死 啦 , 大 肚 婆 都 唔 等

352 回覆
30 Like 1480 Dislike
我想講270A夜晚大部份班次去到油麻地已經坐滿晒
你仲叫個老婆企成個鐘巴士

上到去佢就會迫人讓座㗎啦

「我老婆大咗肚啊!」
事主老婆個肚係九巴定個司機有份搞大?
做乜要就晒佢?
有錢搭的士,冇錢咪搞大個肚啦
諗起個畫面就好笑
個老公狗衝上巴士 然後開走左
留低個大肚婆係條街 然後係巴士度屌鬼
老婆大肚仲要佢追巴士,你有無用腦諗下?
係咪要搞到中出都要考牌先安樂?
你老婆生仔考左牌未?點解會揀左你?

司機係咪仆街唔緊要呀,佢真係仆街遲早有人收佢;你老婆追巴士有咩事點算?就係因為你呢個仆街為左唔想等多十零分鐘出事!
係街邊等車熱下無野,仆親可大可小嫁,返去重讀小學先去生仔啦,唔好害人害物!
集氣投訴司機!!!

你老婆?
都唔方係幾步

大肚都要老婆搭巴士
不如落撚左佢啦
佢唔等 你就叫停車我有落
之後同老婆坐的士啦
唔係要投訴咩? 做咩死晒狗咁
屌你老味成個大陸生番咁,自己錯都要話係人地錯,公審你老味咩,當我地白痴?
佢老公都無等老婆就上左車
要司機等埋可以企係門口講, 然後同老婆一齊上車

樓主老婆大肚就坐的士啦
唔扶住老婆自己衝上車
搞到要同巴士司機嘈
一陣嚇到B都無埋點算
甘你老母...
點解要等,你老婆個閪我有份屌架?
大肚就搭的士啦仆街
屌你老母 老婆大肚 仲要迫個老婆 追巴士!!

做男人做到你咁 不如死撚左佢啦!!!

講真老婆大肚 買唔起車 都應該call 的士啦!!

咁撚窮 仲學人生仔?? 你累撚死個小朋友啊

窮真係唔好生
第日有細路無車比佢坐
成長有陰影
冇車學人中出
九巴司機好慘可能車上大把孕婦趕住翻去呢
做咩要等你 反而自私上車先? 唔識係門口頂住?
同大肚婆出街走去追巴士

咁熱追追下生k型b
阻撚住哂成車既人
屌你老母就黎你呢d垃圾搞撚到 一係冇車,一係就兩部車痴住一齊行
真係男人就旁住個老婆黎行啦
咁巴士司機無錯喎
要等就係個站等
成車人等你一個?當自己大哥呀?屌佢老母
扶都唔扶下個大肚婆反而去追巴士,仲要個大肚婆跟上嚟,啱啱做完檢查唔係應該好關心個 b架咩
有着個咁嘅老公老豆真係慘
比盡咪等多十零分鐘,十零分鐘都唔等得就搭的士啦

非常認同
窮唔好生
全車既男人都有份搞大你老婆個肚? 點解要全車人等你,老馮架? 你老婆係聖母? 托住個個耶穌? 點解唔係你地企係車站等下架車?

人哋唔一定要等 但唔等就一定係仆街 你條撚樣仲懶有道理屌你老母臭閪
其他人既時間唔係時間
正一自私精
點解唔搭的士?個肚係司機大叔攪大
其實係個老公搞到個老婆大住肚都要追巴士喎

明知個老婆大住個肚,有車黎唔陪個老婆慢慢行,等下架,要自己一支箭衝上去追巴士,搞到個老婆大住肚要喺後面追
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞