整大麻蛋撻有冇得諗

358 回覆
648 Like 35 Dislike
不嬲都有人攞大麻煮嘢食㗎啦不過配蛋撻應該幾難食下。我housemate以前煲過大麻湯個個都勁開心,果日係佢婚禮黎

應該好苦😂😂
不嬲都有人攞大麻煮嘢食㗎啦不過配蛋撻應該幾難食下。我housemate以前煲過大麻湯個個都勁開心,果日係佢婚禮黎

但冇人整中式edibles嘛

我覺得都係湯之類果啲先配到其他嘢食唔多夾
整大麻芝麻卷有冇得諗
都係大麻蛋糕最好食
不如試下整雞蛋仔!!fatfat !
你班撚樣應該係對住草覆緊呢個post
不如試下整雞蛋仔!!fatfat !

呢個應該掂喎
你班撚樣應該係對住草覆緊呢個post

創意來源
整大麻芝麻卷有冇得諗

應該ok 同大麻軟糖差唔多

我覺得都係湯之類果啲先配到其他嘢食唔多夾

甜品先正

大麻蛋糕大麻軟糖大麻曲奇

反而好少人整大麻意粉嗰啲
要有油脂去溶解大麻先會有效

原來是咁 我淨係知要用牛油

所以要曲奇, pizza , hot pot , cake 先會有效
香港海關你好
未試過食大麻食物,感覺有咩分別咖
斑蘭蛋糕應該會好正 綠色 又有椰子味
可惜我唔識整
其實點先整得好食
我都係整mac&cheese濃味先放得入口
未試過食大麻食物,感覺有咩分別咖

好撚苦 會被隊草持久但係嚟得慢
斑蘭蛋糕應該會好正 綠色 又有椰子味
可惜我唔識整

一開始是整brownie先啦 用嗰啲即刻整嗰啲粉 加牛油雞蛋搞掂
香港海關你好

你好
講起大麻蛋糕我有個小插曲

我第一次食大麻蛋糕係我以前個homestay開公司party

叫晒佢啲同事過嚟

果晚叫我唔好食枱面嘅蛋糕

我以為要留俾啲賓客所以冇掂

第二朝攞嚟做早餐

一食屌咁仲大麻味

我就知賴嘢

後來發現原來係佢公司啲後生女帶過嚟

然後全日都勁飄 正到爆

之後仲同fd去咗行商場

全程腳步浮浮
澳洲食過 比個澳洲佬fake我 話係cake 原來用大麻整的
澳洲食過 比個澳洲佬fake我 話係cake 原來用大麻整的

咁仆街
Oh乜Donald食大麻咿呀咿呀哦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞