【欲霸不能】阿仙奴18-19球迷吹水區 CMLXXXI

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
因為人地係皇馬,就好似og溝女只需要眨一眨眼
後生仔起碼有氣有力,就算廢都仲有少少resale value
同埋搵過氣老嘢唔係長遠解決方案,好難季季都有啱用嘅人完約,季季換人亦唔係一件好事
寧願學利狗去英冠執個後生仔平平哋,搏中就好幾季都唔使擔心呢個位
贊仔
一隻阿狗都無
我地宜家咪幾m搏扑中⋯⋯
但玩呢d最勁既牙鑽都比人權鬥鬥走埋
贊仔嘅阿狗生涯都有風光過
同埋借去西咸其實打得幾好,係重傷拖累咗佢,然後就沒有然後了
但係列叔嘅阿狗生涯呢?係冇風光過啊
列叔打左幾耐,垃圾打左幾耐
列叔嚟嘅時候已經三十幾歲,本身都係唔預佢打得耐,所以我咪話要搏後生仔
搏中就有排唔洗煩
失眠仆街了
已經預見5個鐘後唔願起身既自己
Today was Aaron Ramsey's final day at Arsenal Training Centre

Thank you for everything, Rambo ❤️

我藍
練到就應該好似以前Nasri咁
Latest info from @TimesSport:

@_pauljoyce: #AFC & other top flight sides have scouted Bristol City LB Lloyd Kelly (21)

@garyjacob: The Gunners are thought to be considering making a £10m offer for Gremio CB Walter Kannemann (28)

落街踼波中
How much
臭雞
u on9?
雞你老母
好波
Arsenal are willing to pay close to $15m (~ £12m) for Walter Kannemann. [@jorgebaravalle] #AFC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞