【欲霸不能】阿仙奴18-19球迷吹水區 CMLXXXI

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
敏敏
目前古恩度斯的週薪為4萬英鎊,新約會將週薪升至7.5萬英鎊,與托利拉一樣,是隊中薪金的中層位置,可見阿仙奴對他的期望。

細爆憑乜野拎拖仔人工

屌你老味加完肯定內亂仲勁

執柒左佢啦
呢隻垃圾賣去印超啦
法甲波爾多想要
大細爆送哂過去啦
係就快 唔送
賣到xhaka換andre gomes就好
之前吹咩barella, 意甲box to box中場唔可以亂買 強度同英超完全唔同
多錢過老豆老母就得
10m deal
埃及值撚10m咩
好羨慕鏟蛇
公墓猿鐵飯碗又加人工
熊仔又fatfat
睇波傾波眼光獨到自成一格
吹緊10m買巴甲甘美奧既阿根廷國腳Walter Kannemann
28歲,未係歐洲踢過波,1.84m
仲可以申請宿舍(aco有冇?)
可以體驗生活,我咁大個人都未住過細過1000呎既屋
踢中堅既
BREAKING: @ManCity have been referred to the UEFA Club Financial Control Body adjudicatory chamber for potential breach of financial fair play rules.

.@ManCity say they are "disappointed, but regrettably not surprised" after being referred.

[@SkySportsNews]
準備好r聯位比禾地
你幾十家奴姓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞