依家啲DSE雞真係好有自信

339 回覆
1125 Like 16 Dislike

未考都夠膽教人,哪來的自信

ielts 9又真係堅喎

聖保羅electives頭3又真係幾堅
當年DSE英文得4 個家長叫我幫個初中補全科
我都覺得自己英文太廢後嚟都冇再補
起碼有5*個啲科先敢教人 仲要驚自己教得唔好

全班家全級呀?

全班全級呀?

IELTS 9 分都未必教到小學英文
見到小六英文 TSA 考poem

真係開心 DSE雞又有錢賺之餘仲可以攞啲個人資料賣

恐嚇同威脅?屌佢老母咩
考前 predict 5**
考完求5
放榜得3

咁係你廢啫

嘩啲英文jm9
仲衰過我嗰啲
利申:ielts writing 7

呢個真係堅喎

嘩啲英文jm9
仲衰過我嗰啲
利申:ielts writing 7

我IELTS 最柒份writing得6都好覺好過佢
on9 我5*都未出嚟幫人補驚害咗人 得個5仔 仲要predicted grade教咩人
市場需求供應啫。
有人願做,有人願pay。
咁我唔認為level4 handle唔到小學英文。
利申 非打手,理性討論

懷疑個人係弱智先會dse英文都得4
市場需求供應啫。
有人願做,有人願pay。
咁我唔認為level4 handle唔到小學英文。
利申 非打手,理性討論

懷疑個人係弱智先會dse英文都得4

P(Chinese > level 2) = P(English > level 2) = 5x%

考評局要做靚條數你吹得佢漲?
成班連登仔咁唔抵得咪自己都去開post幫人補囉私補呢啲個個學生需要嘅都唔同嘅啫 你唔俾人哋真係教得好?依家又唔係出嚟大型補習教讀埋個Master先俾你補好唔好??
利申 啱啱考完dse但係都已經有幫幾個初中補

真係開心 DSE雞又有錢賺之餘仲可以攞啲個人資料賣

點會有人比個人資料一個個人身份補習既細路。。。
依家d中學生係咪懵撚左
以為佢開緊一間公司,收取有個人資料有保密協議?
唉。。。
唸起以後香港要交比呢代人真係心都淡
成班連登仔咁唔抵得咪自己都去開post幫人補囉私補呢啲個個學生需要嘅都唔同嘅啫 你唔俾人哋真係教得好?依家又唔係出嚟大型補習教讀埋個Master先俾你補好唔好??

入左大學再翻黎覆過啦
讀緊u英文有星都唔敢幫中學生補習
依啲人痴
補佢個啲仲痴

屌電話hang左hang自己po左

入左大學再翻黎覆過啦

認真討論
btw
識人偽造左張cert同學生證
收人400一個鐘
maths 5 望5 * 都唔係好勁啫咁都教人
maths 5 望5 * 都唔係好勁啫咁都教人

睇吓教咩水準嘅啫

呢個都係補小學雞同中一至中三
我覺得都係predict攞5 幫人出mock估grade有自信d

預測4 都好意思教人 依家d小學雞都要揾三大啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞