依家啲DSE雞真係好有自信

397 回覆
1187 Like 18 Dislike
香港最搵錢就係呃人

又有大把傻仔比人呃
慘在有傻鳩肯搵佢地補
人地都係分享心得 搵個錢啫
我預計7科5** 搵我仲好啦

補中一至中三夠用啦
攞校內成績嚟打飛機
Predict嗰成績都擺出嚟 真係唔驚自己學校比分太鬆或者份卷太簡單
不過最on9係嗰啲真係信條友然後走去報
00後啲錢真係易賺
人生5**
老師不嬲冇用
勁既個個自修
廢既搵補習教考試

老師係FOR潛移默化灌輸知識ONLY 危急關頭根本冇用

危急關頭邊個都救你唔到啦師兄

危急關頭講緊一年/年半
有心既話自修/補習都可以有好大進步
老師不嬲冇用
勁既個個自修
廢既搵補習教考試

係咁自律既乜人都唔洗搵啦危急關頭邊個救到你呀?
老師不嬲冇用
勁既個個自修
廢既搵補習教考試

係咁自律既乜人都唔洗搵啦危急關頭邊個救到你呀?

你啱你啱

乜依家啲錢咁易搵
記得有年放榜連登仔狙擊study ig
要補習都搵大學生啦 on99
班00後唔該收收皮先講 起碼你入到8大先好同人補習 唔好出去害人
班00後唔該收收皮先講 起碼你入到8大先好同人補習 唔好出去害人

冇5**都唔好出黎害人 比曬錢你 教d垃圾比人
老師不嬲冇用
勁既個個自修
廢既搵補習教考試

都唔係架 好好彩我個幾年某幾個老師都有心教
問問題就算當中答唔到都會花時間搵齊資料答你

利申band 3

真係開心 DSE雞又有錢賺之餘仲可以攞啲個人資料賣

最尾果句睇完有d寒

果然香港地最搵到錢都係呃鳩人

未考都夠膽教人,哪來的自信

先唔講呢間係咪名校 predict都仲要得4都敢出黎幫人補習
有fd本身係學校數學都廢廢地 一開始得3 考多年攞4 都走去同人補 仲要都幾多學生下
我5*都搵唔到學生 真係唔識包裝自己

冇5**都唔好出黎害人 比曬錢你 教d垃圾比人

竟然係咩人會比依班中學雞呃到飯食呢?
有fd本身係學校數學都廢廢地 一開始得3 考多年攞4 都走去同人補 仲要都幾多學生下
我5*都搵唔到學生 真係唔識包裝自己

數學得4...應該問多佢兩條都唔識
市場需求供應啫。
有人願做,有人願pay。
咁我唔認為level4 handle唔到小學英文。
利申 非打手,理性討論

為拗而拗,level4也是不外如是。既然比得錢,為何唔請d叻的人私補姐。
識人ive dse個位數 幫人補習

人地uu5**uuu
你識條鐵咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞