依家啲DSE雞真係好有自信

397 回覆
1187 Like 18 Dislike
咁都有學生 真係百貨應百客
未撚放榜個個都話校內predict5**
仲要有一年經驗姐係中5開始幫人補
我放完榜個陣
以為自己Chen bio5* 都唔夠班教人
點知我個friend拎4拎5已經一對幾咁私補
我maths5**都唔敢幫人補
因為識做唔識教
教教下會燥底

好多教畜都唔係成績top果d出身
有三個fd 都係asso 上濕鳩degree 再讀iedu 做教畜
屌 predict得level 4就死撚開啦

間野聽都未聽過

培僑都唔識

最勁黎黎去去咪都係果幾間
喇沙 皇仁 聖保祿 拔萃男/女書院 英華
唔係住果頭 鬼知咩

名條撚咩哩間學校

呢間垃圾band2學校都敢自稱名校
寶馬山淨係張祝山金文泰都屌打呢間垃圾幾百條街啦
7月等bin c
考完出嚟條友無5星點算

驚佢會jump

真係開心 DSE雞又有錢賺之餘仲可以攞啲個人資料賣

屌佢老母
咁算唔算威脅?
屌你見到預計、predict 呢啲字眼真係笑而不語

就算俾佢真係考到predict出嚟個分,都唔代表佢有資格出嚟收錢教人(重點係班友真係收人老豆老母錢,俾個希望家長,等佢哋以為買佢個「服務」可以令自己仔女進步呢

係咁嘅話,教大等執笠啦,個個考完DSE出嚟做老師啦,撚洗讀大學、教師文憑、碩士咩
好心班人自量下,唔好出嚟誤人子弟啦
教咩年級先
Pre你老母閪dick咩
On9 Abc
2 3 4無腦上5
cal 機program上網都大把啦
補佢真係弱智
出咗grade 你真係5* 5** 就冇問題
Predict
預計

痴撚線
人地考到唔奇喎

咁考到再講啦
市場需求供應啫。
有人願做,有人願pay。
咁我唔認為level4 handle唔到小學英文。
利申 非打手,理性討論
係咪真係會有人幫襯架

收皮啦屌你老母臭閪
正常人都唔會ig搵人補習啦
當然正常人都唔應該要補習
咁佢收一舊水補小學生當托兒幫手睇細路都公道,但真心補習嘅dse雞都搵佢就戇撚鳩啦

痴撚線

嘩....
我預計自己拎fields medal, 你問我答
其實有咩問題
就算你話校內唔準,認真做歷屆既mock 再睇返curve都預計到自己大概咩grade
而且名校成績表都有一定參考價值
我間學校年年都請全級頭幾返黎教輔導班
考前 predict 5**
考完求5
放榜得3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞