關於達哥事件:如果有隻game/有套戲,得殘體中文同英文字幕,你會點揀?

436 回覆
784 Like 179 Dislike
咁就冇左自由玩game既初衷
用粵語字幕
英文
好呀 就同你講多唔多人反對呢件事 一係你比個實際數量 說服我真係有8成人咁多去反對達哥 但同時你唔好忘記 唔係個個睇達哥都會留言講野 果班人無表態所以表示反對?

至於我點解會爆粗同人生攻擊 好睇人架即上面果個毒撚巴同POWEROFF我同佢地講野唔會點鬧同人生攻擊 睇下對住咩人咪講咩話

對D低質 無腦既人 唔通同你講禮貌?
咁chatroom都一樣有堆反對殘體嘅冇出聲,好似我都冇喺chatroom講野,你講呢樣冇咩意思
至於你話對低質嘅人人身攻擊我唔評論啦睇嚟你老師冇教過你點進行辯論
達哥舊時都係英文字幕,口述翻譯㗎啦,直譯又有9up又有,係咪而家真係得返小學雞睇達哥?

我自己已經冇睇好耐。
達哥咪又係收錢玩game
扮自由收皮啦
其實可以用第種材料做飲管 好似硬身意大利粉 好似硬卡紙咁既質地既都有 其實好多選擇

一味講環保唔比飲管 但都唔整好其他選擇比顧客 係真係抵鬧
回post唔睇topic,都唔知係邊個on 9
英文呀支那仔
好多5毛合理化件事
英文係國際語言
自己英文差你問題
樓主你咁唔鍾意英文唔適合係香港住
辯論係睇人 對人講人話 對鬼講鬼話 如果你講野正正常常我唔會屌柒你 但你D論點太低劣我先屌你個傻系

不過我有冇無學過 影響我唔可以同人辯論?
你同我個中國同事一樣6666牛逼
佢又要玩又要用廣東話翻譯比你班人知,無得揀,只好揀殘體諗住玩得舒服d。

但比你班人話咩染紅,又話咩HKU。

其實達哥玩得舒服就得,唔鐘意可以唔睇。
我啲論點有咩低質呢你講得出我咪認囉
你個論點咪仲低質
「有一堆支持嘅人冇出聲」
咁夠有堆反對嘅人冇出聲啦究竟邊個低質呀
其實有咩問題 每個人都可以按自己喜好 香港就係貴在有選擇既權利 但宜家就係班人以野蠻態度去幫人選擇埋
係度老閪都話揀英文啦
正如個個連登仔都米八30cm長
真實邊個知
至少有錢袋左先,大把sponsor遊戲任揀,唔通咩都迎合班chatroom狗咩
我想問,達哥打Hitman absolution係咪英文字幕口述翻譯?

Sleeping dog係咪英文字幕口述翻譯?

人中之龍,日文都係照譯。

今次冇唔同??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞