毒撚總係以為自己係好男人

259 回覆
2466 Like 74 Dislike
毒L唔玩係因為冇機會比佢玩
其實一睇就知佢地自欺欺人緊
不談論毒撚只談毒
三個月就換一次老婆有咩可能專一
識個一條仔,樣同背景都叫唔差
性格閪就一定㗎啦,但淨係LoveLive1裡面九個人都轉咗三次”老婆”em....ok
我覺得改變係需要契機
我當年肯踏出第一步盡翻作為學生作為男性作為人嘅責任都係因為俾原先個毒撚圈杯,嗰陣先識醒
我唔知我屌得夠唔夠大力去屌醒一個人
但我作為過來人真係唔想見到一個年輕人將自己困喺自己嘅世界
你同過大男人連登仔拍拖?
fine
認壞男人囉
睇得出樓主用心良苦
到底樓主係真女定係假女
好少有女仔講得咁mean
Exact7ly
ex就係咁帽左我
所以先話男人唔壞女人唔愛
個啲乜鬼君子呀正經呀成熟穩重都係呃鳩人
其實啲女就最唔正經
三五成群講人是非講咸濕嘢就最叻
做男人最緊要把口夠花夠賤嘴
好似鄭中基黃子華個種無賴feel
啲女就最鍾意
得閒同班女頂下嘴串下佢地
唔使留情唔好講咩紳唔紳士
阿媽教落啲價值觀都係假
假架乜撚都係假架
講正經嘢個陣
就抽水扯落去講衰嘢
當然唔可以咁明顯
要畀佢地覺得係佢地自己諗埋一面令人誤會在先
然後繼續罵
罵到佢地反駁唔到
罵完之後就要哄返啲女讚佢地叻叻豬
慢慢就覺得你講得好有point思維好獨到
然後又發覺到你嘅魅力之處
開始對你無法自拔
深深咁愛上咗你

………

利申靚仔
我都俾啲意見毒撚,我算係脫毒成功嘅人,脫左毒之後識左依家個女朋友,就嚟結婚。

首先先天個樣無得執,但頭髮,衣著可以救到唔少,起碼睇落去無咁核突,上網睇下嘅人點著,睇落去順眼好重要。暗瘡點都唔可以有,俾錢睇醫生都要清左佢。有時間就做下運動,等個人睇落健康啲。

你做完依Part, 你就會發現啲女性唔會對你咁抗拒。

之後就學講嘢,建立自信。最緊要係要俾決心自己去改,咁就會自動波去搵教材,去學去改變。其實有啲嘢毒撚唔係唔知,係唔肯去做,依一步好重要,一過左就成個世界改變哂。
我都係咁話
真正既好男人緊係搓靚車, 住豪宅,晚晚蒲架啦, 跟住咁既男人先夠 exciting! 呢種先係好男人。

油頭毒撚全部都係壞男人來架, 應該全部都一世溝唔到女破唔到處
毒撚應該仲有一個缺點
就係閱讀理解零分
毒撚= 自宮咗既mk仔

匿係屋企打J
喺動畫裏面揀邊個係自己老婆
花心得嚟又冇料
Feminist spotted.
毒撚係自個中心
唔聽人哋講咩
自己諗咩就係咩
小妹現實只係個小女人 部份連登毒撚唔爭氣無計
人地叫你執下自己姐
搵份正常工,搵樣大路正常興趣(非AGC),
學下野唔好開口無野講,做下運動,咪怨天尤人
做到以上都擺脫毒撚啦,係咪難到無可能做到呀?
唔洗同佢地拍拖都知㗎
咁多癡線佬
咁都女權?
女人呼吸直情女權壓迫添
Sorry
I am male
And I still hate toxic J
呢啲毒撚嘅下場咪係要靠叫雞破處囉
仲好意思話自己好男人
我唔明點解咁多連登仔成日話自己係好男人
雖然無工返無收入但夠專一長情
講真 有時睇到依啲post真係眼都突埋
好人好姐有手有腳 搵份工真係咁難?
搵唔到都未必係佢嘅錯
但佢嘅心態真係好有問題
成日覺得自己無咩缺點鍾意人人地就一定要鍾意返你
如果唔係就死港女
老實講~ 如果係活潑開朗又善良嘅暗瘡肥婆同港女格版林嘉欣同時追你
你問心啦 你會揀邊個?

窮酸毒撚:唔肯同我捱窮嘅都係臭雞
絲打們切忌接受毒撚
一旦佢地開始有唔應該有嘅自信
就會以為自己係荀盤 四圍溝女架喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞