毒撚總係以為自己係好男人

239 回覆
2446 Like 74 Dislike
因為冇人願意承認自己係失敗者

都唔洗咁撚唔要面衝出黎自認係成功者(好男人),又或者笑女性遇人不淑係因為唔揀自己掛

崩口人忌崩口碗
仲有呀 你班死毒撚郁啲就話人拜金 同女出街食飯AA都算啦 仲要連毫子都計到足
俾你遇到有人中伏啦 大時大節求其送份禮物仔 人地唔鐘意就話人拜金 跟手嫌人地份禮物冇心思
呢啲咁嘅數落女友/ex嘅post年中都唔知睇過幾多次
我覺得一個男人最緊要係唔好妄自菲薄
其實無女仔會話一個男仔係毒撚
從來依個稱號係你哋畀自己
唔係毒撚唔可以溝女
係你要清楚知道以你自身嘅條件
有無人接受你?
雖然無一個實際嘅表話你咩lv可以溝咩女
最少你都唔好溝唔到一條女
人哋下一個對象係有錢過你
就話人哋女仔貪錢啊
你上嚟開幾多個post都無用
條女唔會返嚟黎 下一個都係一樣咁走
你本身無條件吸引人地
就話人地眼角高
如果你依然ff總有一日有個女神級人物會看懂你個心
你慢慢啦 結婚嗰陣請埋我

睇到呢度笑咗,冇女仔會話一個男仔係毒撚?人哋唔喺你面前講啫,至少我就聽過唔少女圍埋對男仔評頭品足時講過囉

屌!呢啲一定有夏天飛到鏟青咁或者陸軍裝想舒服啲跑步同單車,屌你老母去到田徑場都可以俾人恥笑,兜口兜面走過去問佢有咩意見想發表,成班又唔撚出聲
終於有人出post屌班黑心毒撚
見樓主講得咁開心我都講下,
毒撚係唔等於好男人,
正如馬國明,金城武 ,奇洛李維斯,佢哋係好男人但係唔係毒撚

原因好簡單因為佢地靚仔 仲要受歡迎, 以佢哋嘅條件可以有亂到七彩嘅 感情生活 ,但佢哋只係選擇 忠於自己做一個比較悶嘅人 我會稱之為好男人

毒撚係冇得選擇, 而且大多數場合都唔受歡迎, 唔會有好多女性朋友,亦都未試過畀女人仰慕過, 讚佢靚仔更加冇可能 ,淨係識得坐埋喺度圍爐, 手都未拖過, 車輪都未打過 ,女人口水未飲過 ,唔知愛情係乜嘢既人.

最慘係而家好多毒撚變咗種, 鍾意叫大陸雞, 叫雞就當咗自己溝咗女, 又沉船又剩, 之後又屌港女拜金, 我唔會 睇唔起毒撚 , 但係絕對會睇唔起叫咗雞 之後自信爆棚沾沾自喜嘅毒撚
其實用下腦都知如果 香港女仔都溝唔掂 , 未試過比女人無條件鍾意又點會突然間 天跌落嚟一個大陸靚女會無條件鍾意你?

唔通真係貪你班友靚仔? 有時啲嘢,做咗咁多年人,自己應該知自己咩事你哋班友無謂自己呃自己啦( 以上言論針對一邊話港女係雞一邊就話要搵個大陸女朋友 嘅毒撚)

your face your fate
毒撚自己溝唔到女,就要全世界女人唔畀其他男人屌,否則就係雞!!然後成班柒頭圍爐一邊屌d女係雞,一邊覺得自好專一、清高!!然後繼續無限loop......所以,本質上,毒撚同五毛根本係無分別,一撚樣咁無恥!!!!

妒忌到痴線就係咁啦
我覺得一個男人最緊要係唔好妄自菲薄
其實無女仔會話一個男仔係毒撚
從來依個稱號係你哋畀自己
唔係毒撚唔可以溝女
係你要清楚知道以你自身嘅條件
有無人接受你?
雖然無一個實際嘅表話你咩lv可以溝咩女
最少你都唔好溝唔到一條女
人哋下一個對象係有錢過你
就話人哋女仔貪錢啊
你上嚟開幾多個post都無用
條女唔會返嚟黎 下一個都係一樣咁走
你本身無條件吸引人地
就話人地眼角高
如果你依然ff總有一日有個女神級人物會看懂你個心
你慢慢啦 結婚嗰陣請埋我

點搞呀,全部俾你講中晒
我只係想有少少野俾自己打下飛機
依家冇啦,全部俾你拆穿晒
你估個個都好似楊康咁,可以傷盡女人心咩。
我對好男人既定義從來都無離開過靚仔
你估我想樣衰嫁
睇完唔係好明毒撚認好男人有咩得罪你

因為噁心囉
就好似你地見到肥婆都會屌佢幾句咁
正評
冇本錢先要專一
同真係專一係兩回事
我唔悶, 成日出街玩, 所有女人玩過晒

所以, 我係好男人, 過來吧
識咗條女 十七歲 可以同啲仔一識就係咁吹水
傾電話傾兩粒鐘

呢啲女 平時只同仔仔玩 玩到攬身攬勢
算唔算唔係好女人

用下腦都知 佢係一隻好雞 係咪好女人就唔知
係咪好男人唔需要用把口講
不論係咪毒撚
樓主終於無病發講番啲人話
如果悶 唔出街玩 無情趣都叫好男人嘅特徵嘅話
咁不如揀個牧師 神父或者和尚做男朋友
起碼人地對上帝 佛陀都好專一又仁慈

根本未拍過拖嘅人就唔會直切感受到點先算係一個好男人

幾同意
無覺得自己係好男人
不嬲覺得自己唔夠好
但又唔知點樣令自己有談吐幽默啲
香港男人三大特點
1.怕事
2.大男人
3.小氣

除左大男人
1同3都中晒
香港男人無知自大係經常既事 有咩好大驚小怪
其實點樣先為之毒撚
樓主可唔可以講下

日日上黎連登仇女,講歪理個堆就一定係先
毒撚成日覺得自己好有才華好幽默,覺得自己識花式表白啊就好叻(其實全部係睇動畫學)
但根本就完全唔明白愛情唔應該係追求,而係提升自己質素去吸引其他人
之後俾人笑就起晒鋼咁網上潑婦罵街,講嘢無論點無技巧,淨係識用粗口但用到錯撚晒,俾人拒絕就話人係雞
其實由頭到尾就係自己嘅問題,一個無能用者絕對應該受人歧視。
毒並沒有錯,撚才是罪過
利申:曾經都係毒撚一個,脫離咗嗰毒撚圈見識多咗又拍過拖先意識到自己有幾咁愚昧
-
如果你係毒撚又想屌鳩我的話,我建議你睇下呢條片先,你睇完無愧於自己我歡迎你嚟屌我
https://youtu.be/MWwgMhwmHA0

我自己本身都係毒撚,以前唔注意自己衛生,高中到以家搞咗5年塊臉先叫無咁月球
以前著衫又係求撚其
思想又on99咁
其實要改變真係唔難
飲食均衡啲飲多啲清水保養下皮膚,買支男士用嘅bb cream出街遮下瑕,多啲參考人地點配搭衣著
得閒睇下書或者文章(唔係講緊啲甚麼輕小說,係真係有心寫嗰啲)儲下墨水,講嘢有翻啲文化,適當地搞下笑
其實已經令人生輕鬆咗好,至少你唔會再俾人歧視你係毒撚
你俾人話毒從來都唔係問到,呢個係個人喜好,我都懶鳩做運動中意打氣間唔中都睇下動漫,但都唔會俾人認真話係撚
毒撚們,爭氣啲改變自己

算啦嘥氣架
佢地唔敢改變,因為驚失敗,驚變完之後都會係咁
佢地只會將改變成功嘅你標籤做偽毒
呢啲先最危險,佢「乖」純粹係因為未有機會/條件/自信去玩,
而唔係佢唔想,內心不知幾葡萄人地
到左一日佢有少少條件、識多d人之後就會變左甩繩馬騮
定力係零,有女送上門佢一定會lur飯應

利申:中過伏
呢啲先最危險,佢「乖」純粹係因為未有機會/條件/自信去玩,
而唔係佢唔想,內心不知幾葡萄人地
到左一日佢有少少條件、識多d人之後就會變左甩繩馬騮
定力係零,有女送上門佢一定會lur飯應

利申:中過伏

exactly
唔係話鼓吹要搵玩夠嘅mk player
而係唔好太易就信毒撚係好男人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞