毒撚總係以為自己係好男人

239 回覆
2446 Like 74 Dislike
毒撚只不過係無機會接觸愛情嘅小眾同個好字完全扯唔上關係

覺得自己懷才不遇咁款

沒有懷才不遇 只有技不如人
駁唔到
利申 毒撚
毒撚成日覺得自己好有才華好幽默,覺得自己識花式表白啊就好叻(其實全部係睇動畫學)
但根本就完全唔明白愛情唔應該係追求,而係提升自己質素去吸引其他人
之後俾人笑就起晒鋼咁網上潑婦罵街,講嘢無論點無技巧,淨係識用粗口但用到錯撚晒,俾人拒絕就話人係雞
其實由頭到尾就係自己嘅問題,一個無能用者絕對應該受人歧視。
毒並沒有錯,撚才是罪過
利申:曾經都係毒撚一個,脫離咗嗰毒撚圈見識多咗又拍過拖先意識到自己有幾咁愚昧
-
如果你係毒撚又想屌鳩我的話,我建議你睇下呢條片先,你睇完無愧於自己我歡迎你嚟屌我
https://youtu.be/MWwgMhwmHA0
因為無本事衰
無錢無樣無本事
行出嚟一副窮酸叔臭
叫雞都唔做你生意

毒撚最大問題真係過份自信
唔好話樣啊背景啊
淨係出街梳整齊個頭或者懶就戴翻頂帽
個身盡量無味(真係盡量,香港咁嘅天氣我有用止汗劑都係一出門口就出汗)
講嘢有翻些少墨水
呢啲基本嘅個人整潔同衛生佢地都唔會肯做
真係唔好怪人歧視佢地
毒撚成日覺得自己好有才華好幽默,覺得自己識花式表白啊就好叻(其實全部係睇動畫學)
但根本就完全唔明白愛情唔應該係追求,而係提升自己質素去吸引其他人
之後俾人笑就起晒鋼咁網上潑婦罵街,講嘢無論點無技巧,淨係識用粗口但用到錯撚晒,俾人拒絕就話人係雞
其實由頭到尾就係自己嘅問題,一個無能用者絕對應該受人歧視。
毒並沒有錯,撚才是罪過
利申:曾經都係毒撚一個,脫離咗嗰毒撚圈見識多咗又拍過拖先意識到自己有幾咁愚昧
-
如果你係毒撚又想屌鳩我的話,我建議你睇下呢條片先,你睇完無愧於自己我歡迎你嚟屌我
https://youtu.be/MWwgMhwmHA0

我自己本身都係毒撚,以前唔注意自己衛生,高中到以家搞咗5年塊臉先叫無咁月球
以前著衫又係求撚其
思想又on99咁
其實要改變真係唔難
飲食均衡啲飲多啲清水保養下皮膚,買支男士用嘅bb cream出街遮下瑕,多啲參考人地點配搭衣著
得閒睇下書或者文章(唔係講緊啲甚麼輕小說,係真係有心寫嗰啲)儲下墨水,講嘢有翻啲文化,適當地搞下笑
其實已經令人生輕鬆咗好,至少你唔會再俾人歧視你係毒撚
你俾人話毒從來都唔係問到,呢個係個人喜好,我都懶鳩做運動中意打氣間唔中都睇下動漫,但都唔會俾人認真話係撚
毒撚們,爭氣啲改變自己
Cjer唔好咁搶口

見到啲人嬲嬲豬好興奮

因間佢地衝住出嚟柒就
等連登仔話你知咩叫好男人

見到依到喺毒撚真係忍唔住屌
成日話乜柒男不壞女不愛
成日話自己係好男人
屌你老尾生得樣衰溝唔到女就認命啦
你班on9仔到老咗依然唔知戀愛係點處都未破啦 看破紅塵
等我話畀啲毒男on9仔知乜柒係好男人
好男人係照顧到女人
畀到個女人有安全感要保護到女人
好似個女人俾mk撩你就要企起個女人前面屌鳩個mk
唔係好似你啲毒撚咁托一托副金絲死人眼鏡同個mk仔講大佬對唔住
成日話乜柒男不壞女不愛成日話自己係好男人
好男人人唔係嗰啲日日喺屋企睇漫畫上網唔去wet唔食煙唔溝女就叫好男人囉
自己咪又係愛臭閪

唔係好似你啲毒撚咁托一托副金絲死人眼鏡同個mk仔講大佬對唔住

屌好有畫面
講得好
好怕啲男人係電腦電話後面就聲大大又要面
係威係勢咁
但一有咩事即刻龜縮 好撚廢
過份自信嗰班男同女都係無撚得救

利申健康撚壞男人
啲毒撚根本係用自大嚟掩飾極點既自卑
識得有個毒撚心儀個無可能溝到既女(有男朋友)
成日係到叫春話好中意佢乜乜乜
咁冇自知之明講真請食檸檬就梗嫁啦
唔報警話你性騷擾都要偷笑
叫佢溝返啲岩佢level既
就嫌三嫌四話人地醜話人地肥同無腦
認為自己係宇宙無敵又聰明既好男人
仲係a0真係無天理
利申:同學
[img]https://na.cx/i/RsdNtom.png[img]

Bam
咩事咁有感慨
連登嘅毒撚最有自信
網上兇猛 現實碌撚
因為無本事衰
無錢無樣無本事
行出嚟一副窮酸叔臭
叫雞都唔做你生意

所謂既好男人其實係有能力,有本事做壞事而唔做囉。而唔係冇本事壞就話自己係好男人囉
我覺得一個男人最緊要係唔好妄自菲薄
其實無女仔會話一個男仔係毒撚
從來依個稱號係你哋畀自己
唔係毒撚唔可以溝女
係你要清楚知道以你自身嘅條件
有無人接受你?
雖然無一個實際嘅表話你咩lv可以溝咩女
最少你都唔好溝唔到一條女
人哋下一個對象係有錢過你
就話人哋女仔貪錢啊
你上嚟開幾多個post都無用
條女唔會返嚟黎 下一個都係一樣咁走
你本身無條件吸引人地
就話人地眼角高
如果你依然ff總有一日有個女神級人物會看懂你個心
你慢慢啦 結婚嗰陣請埋我

睇到呢度笑咗,冇女仔會話一個男仔係毒撚?人哋唔喺你面前講啫,至少我就聽過唔少女圍埋對男仔評頭品足時講過囉
我唔係毒撚,但真係好專一
比你講中晒d心底話
見到依到喺毒撚真係忍唔住屌
成日話乜柒男不壞女不愛
成日話自己係好男人
屌你老尾生得樣衰溝唔到女就認命啦
你班on9仔到老咗依然唔知戀愛係點處都未破啦 看破紅塵
等我話畀啲毒男on9仔知乜柒係好男人
好男人係照顧到女人
畀到個女人有安全感要保護到女人
好似個女人俾mk撩你就要企起個女人前面屌鳩個mk
好男人人唔係嗰啲日日喺屋企睇漫畫上網唔去wet唔食煙唔溝女就叫好男人囉
自己咪又係愛臭閪

屌好有畫面
講得好
好怕啲男人係電腦電話後面就聲大大又要面
係威係勢咁
但一有咩事即刻龜縮 好撚廢

完全講出我嘅心聲!!!ex就係一個咁嘅毒撚 平時份人悶都算 又話佢會保護我對我好好 點知有日出街有個阿叔撞到我對我破口大罵 佢竟然幫我同人道歉!!!我屌佢老母死毒撚 得把口一有事就縮 咁冇用學咩人拍拖!
香港男人三大特點
1.怕事
2.大男人
3.小氣

全部中
醜樣 無身材 無學歷 窮 都算 把口又賤 唔識尊重人
連登某啲仇女癲狗日撚日開post追擊女人
你話正常有社交 有女朋友 有屋企人愛嘅男人邊會咁
呢邊屌完全部女人係雞
另一邊又鬼上身咁自憐話點解女人唔鐘意好男人
都癡撚柒線
係到順便屌醒啲仇女柒頭
好男人唔撚係形容你啲你地啲無競爭力又軟弱嘅男人
而且有目的地咁對條女好 其實想呃西屌
唔撚柒叫好男人 你班垃圾仲衰撚過狗公
同埋最致命係佢地追女仔被拒絕嗰陣
覺得人地唔受佢地係因為佢地窮同醜樣
屌 咪撚睇得自己咁高啦
你地邊止呢個缺點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞