毒撚總係以為自己係好男人

240 回覆
2466 Like 74 Dislike
我係咩男人

唔知
毒撚只不過係無機會接觸愛情嘅小眾同個好字完全扯唔上關係

覺得自己懷才不遇咁款

上黎連登用鍵盤安慰自己係咁架啦
次次見有女被人飛,唔理對錯總有班人一定留句男人唔壞女人唔愛,點解唔揀毒撚
竹門對竹門
木門對木門
唔該

冇錯冇錯 。唔明樓豬想表達咩 可能內容太多故事太精彩, 不過人大左所以野都係計條件 分數 唔係飲水會飽,加上你又知撚毒冇人追?
死毒撚自己無條件又要眼角高
好啦, 嗰D好條件既靚女拒絕班毒撚, 就跟手話人係雞
毒撚唔係專一
而係根本無得簡
我係好男人
到毒撚做野做到職位高有錢就不停玩
大把毒撚心地好差 睇連登就知 仲話自己好男人
我覺得一個男人最緊要係唔好妄自菲薄
其實無女仔會話一個男仔係毒撚
從來依個稱號係你哋畀自己
唔係毒撚唔可以溝女
係你要清楚知道以你自身嘅條件
有無人接受你?
雖然無一個實際嘅表話你咩lv可以溝咩女
最少你都唔好溝唔到一條女
人哋下一個對象係有錢過你
就話人哋女仔貪錢啊
你上嚟開幾多個post都無用
條女唔會返嚟黎 下一個都係一樣咁走
你本身無條件吸引人地
就話人地眼角高
如果你依然ff總有一日有個女神級人物會看懂你個心
你慢慢啦 結婚嗰陣請埋我

唔知點解啲人而家好鍾意自稱毒撚重要好proud
好快就會衝入嚟屌你歧視同批鬥毒撚

嗰啲男人不壞女人不愛真係戇鳩到震
點解接受唔到社會就係好多又外型好又性格好又有事業嘅男人
毒撚係好男人
now

Where

quinary

到左?
毒撚只不過係無機會接觸愛情嘅小眾同個好字完全扯唔上關係

覺得自己懷才不遇咁款

次次見有女被人飛,唔理對錯總有班人一定留句男人唔壞女人唔愛,點解唔揀毒撚

每次見到啲女答返:咪就係聽你地講揀毒撚囉搞到咁
真係笑到gap gap聲
因為冇人願意承認自己係失敗者
覺得自己懷才不遇咁款

每次見到啲女答返:咪就係聽你地講揀毒撚囉搞到咁
真係笑到gap gap聲

佢哋會回: 你揀嗰啲係偽毒,真毒唔係咁
不能同意更多
因為冇人願意承認自己係失敗者

都唔洗咁撚唔要面衝出黎自認係成功者(好男人),又或者笑女性遇人不淑係因為唔揀自己掛
Yes
到毒撚做野做到職位高有錢就不停玩

毒撚同mk仔一樣
都係鐘意玩女
只不過一個用念力一個用行動
同意 樓主有冇女版講 (肥婆版)
駁唔到
毒撚永遠唔會覺得自己係毒撚
正如飲醉左既人一定話自己冇醉
認同 通常做好男人只係因為佢地樣衰冇得揀
一有得揀個格仲撚仆街
見過好多柒頭做壞男人都好多女buy
俾你屌醒左
樓主 我幫你頂住班毒撚 你快啲快走啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞