毒撚總係以為自己係好男人

240 回覆
2466 Like 74 Dislike
覺得自己懷才不遇咁款

上黎連登用鍵盤安慰自己係咁架啦
次次見有女被人飛,唔理對錯總有班人一定留句男人唔壞女人唔愛,點解唔揀毒撚

男人唔識壞,又點會懂得談笑風生,同了解好/壞o既分別?
懂得壞唔等於全時要壞,反之懂得控制平衡。
毒撚喜歡ff同揾直口,呢個本來就係做人一大決點,已經唔關毒唔毒o既事。
至於,男人其實冇execly英俊或樣衰。
有心志o既男人,就算外在條件不理想,但心靈同智慧成熟行出黎一樣可以好有吸引力。
man同佬味係由心發出黎,唔係著哂名牌扮哂韓系美男就叫成功。 咁膚淺外在騙靚妹還免強可以,真係要揾幸福根本冇用。

exactly
上黎連登用鍵盤安慰自己係咁架啦
次次見有女被人飛,唔理對錯總有班人一定留句男人唔壞女人唔愛,點解唔揀毒撚

毒撚喜歡ff同揾直口,呢個本來就係做人一大決點,已經唔關毒唔毒o既事。
有心志o既男人,就算外在條件不理想,但心靈同智慧成熟行出黎一樣可以好有吸引力。
man同佬味係由心發出黎,唔係著哂名牌扮哂韓系美男就叫成功。 咁膚淺外在騙靚妹還免強可以,真係要揾幸福根本冇用。

exactly

百花應百客

性格本身就個個唔同 樓主覺得識打扮同善談係理想 同時有人覺得太花心無安全感

有人討厭大男人同時有人討厭男人成個女仔咁

細心可以係好 但同時有人會覺得係變態
睇到呢度笑咗,冇女仔會話一個男仔係毒撚?人哋唔喺你面前講啫,至少我就聽過唔少女圍埋對男仔評頭品足時講過囉

屌!呢啲一定有夏天飛到鏟青咁或者陸軍裝想舒服啲跑步同單車,屌你老母去到田徑場都可以俾人恥笑,兜口兜面走過去問佢有咩意見想發表,成班又唔撚出聲

原本只係毒撚
衝埋去自言自語變埋痴線佬

弱智毒撚邊度會衝過去,俾人笑,一係唔出聲扮聽唔到,企埋一邊搽面懵膏就算

又要笑鳩人哋怕事,直接埋去4466又要笑鳩人自言自語
順眼就叫忍讓,唔順眼叫懦弱
屌!呢啲一定有夏天飛到鏟青咁或者陸軍裝想舒服啲跑步同單車,屌你老母去到田徑場都可以俾人恥笑,兜口兜面走過去問佢有咩意見想發表,成班又唔撚出聲

原本只係毒撚
衝埋去自言自語變埋痴線佬

弱智毒撚邊度會衝過去,俾人笑,一係唔出聲扮聽唔到,企埋一邊搽面懵膏就算

又要笑鳩人哋怕事,直接埋去4466又要笑鳩人自言自語
順眼就叫忍讓,唔順眼叫懦弱

老老實實 如果唔係過份有自信的毒撚
正常人咁樣比人笑法點會唔care人地睇法
最需要係咪反省下個髮型岩唔岩自己先
陸軍裝果啲唔係人人五官carry到
好多人剪完出黎一係似岩岩出冊呢個都還好
長左小小就好似大陸小學雞髮型
身邊有個自信的毒撚次次剪完頭髮
個頭都成個大陸小學比分咁
仲諗住溝女
[/quote]老老實實 如果唔係過份有自信的毒撚
正常人咁樣比人笑法點會唔care人地睇法
最需要係咪反省下個髮型岩唔岩自己先
陸軍裝果啲唔係人人五官carry到
好多人剪完出黎一係似岩岩出冊呢個都還好
長左小小就好似大陸小學雞髮型
身邊有個自信的毒撚次次剪完頭髮
個頭都成個大陸小學比分
仲諗住溝女[/quote]
講得好好 中曬
毒撚自己on9 就當左自己係「好男人」
明明就唔識分「好」同「壞」
只係無經驗地自己單方面以為自己就係「好」
我係毒撚但屌好多女
利申:a0
見樓主講得咁開心我都講下,
毒撚係唔等於好男人,
正如馬國明,金城武 ,奇洛李維斯,佢哋係好男人但係唔係毒撚

原因好簡單因為佢地靚仔 仲要受歡迎, 以佢哋嘅條件可以有亂到七彩嘅 感情生活 ,但佢哋只係選擇 忠於自己做一個比較悶嘅人 我會稱之為好男人

毒撚係冇得選擇, 而且大多數場合都唔受歡迎, 唔會有好多女性朋友,亦都未試過畀女人仰慕過, 讚佢靚仔更加冇可能 ,淨係識得坐埋喺度圍爐, 手都未拖過, 車輪都未打過 ,女人口水未飲過 ,唔知愛情係乜嘢既人.

最慘係而家好多毒撚變咗種, 鍾意叫大陸雞, 叫雞就當咗自己溝咗女, 又沉船又剩, 之後又屌港女拜金, 我唔會 睇唔起毒撚 , 但係絕對會睇唔起叫咗雞 之後自信爆棚沾沾自喜嘅毒撚
其實用下腦都知如果 香港女仔都溝唔掂 , 未試過比女人無條件鍾意又點會突然間 天跌落嚟一個大陸靚女會無條件鍾意你?

唔通真係貪你班友靚仔? 有時啲嘢,做咗咁多年人,自己應該知自己咩事你哋班友無謂自己呃自己啦( 以上言論針對一邊話港女係雞一邊就話要搵個大陸女朋友 嘅毒撚)

Exact柒ly識個咁既人
又柒又毒又鍾意叫雞又會沉船
之後想認真溝女又冇膽又廢
叫佢降低要求溝啲醜啲既又唔肯,冇得救
毒撚係唔等於好男人,

原因好簡單因為佢地靚仔 仲要受歡迎, 以佢哋嘅條件可以有亂到七彩嘅 感情生活 ,但佢哋只係選擇 忠於自己做一個比較悶嘅人 我會稱之為好男人

毒撚係冇得選擇, 而且大多數場合都唔受歡迎, 唔會有好多女性朋友,亦都未試過畀女人仰慕過, 讚佢靚仔更加冇可能 ,淨係識得坐埋喺度圍爐, 手都未拖過, 車輪都未打過 ,女人口水未飲過 ,唔知愛情係乜嘢既人.

最慘係而家好多毒撚變咗種, 鍾意叫大陸雞, 叫雞就當咗自己溝咗女, 又沉船又剩, 之後又屌港女拜金, 我唔會 睇唔起毒撚 , 但係絕對會睇唔起叫咗雞 之後自信爆棚沾沾自喜嘅毒撚
其實用下腦都知如果 香港女仔都溝唔掂 , 未試過比女人無條件鍾意又點會突然間 天跌落嚟一個大陸靚女會無條件鍾意你?

唔通真係貪你班友靚仔? 有時啲嘢,做咗咁多年人,自己應該知自己咩事你哋班友無謂自己呃自己啦( 以上言論針對一邊話港女係雞一邊就話要搵個大陸女朋友 嘅毒撚)

雞蟲
你應該叫佢唔好溝女害人
其實我相信相由心生
識得大部分朋友 不論男男女女 心地好嘅 做人有啲原則嘅 唔係靚都一定係順眼(利申:小弟係男)

exactly

百花應百客

性格本身就個個唔同 樓主覺得識打扮同善談係理想 同時有人覺得太花心無安全感

好多男人曲解咩叫大男人!!

大男人,正確o的講係完全主導所有野。
即係由財力,到點樣用花,到點樣理想打點一切,安排好所有事務,包括照顧其他人都一一包辦。
要做大男人就要man得起,能夠保護到身邊o既人不受傷害,或擔心所有野。
並唔係大撚支野要個個聽哂你點或唔付出又冇料到。 做得大男人就出面有咩苦都自己硬食,處變不驚,唔係邊撚個聽你話?
呢個係需要智慧,能力同認耐力,唔係話有錢大撚哂,但野野要其他人擔心出面咁多野,你講撚自由咩。
絲打所言什是
點醒左我呢隻迷途小羔羊
毒撚係唔等於好男人,

叫雞唔係問題,但有類人係以為扭曲左價值觀就當自信先討撚厭。
重申,雞都係女人,只係賣服務。你比得起錢買服務唔等同對方欠左你。
沉得船已經好on9,沉完仲要以為自己個雞碎咁多好有條件先膚淺。
其實想使一個正常有吸引力o既男人,最基本就係懂得尊重自己同尊重別人,夜場又好叫雞又好,先建基係金錢買愛情o既前提下,連自我衡量下有冇咁o既power override呢個terms o既能力都冇,好打有限!
exactly

百花應百客

好多男人曲解咩叫大男人!!

大男人,正確o的講係完全主導所有野。
即係由財力,到點樣用花,到點樣理想打點一切,安排好所有事務,包括照顧其他人都一一包辦。
要做大男人就要man得起,能夠保護到身邊o既人不受傷害,或擔心所有野。
並唔係大撚支野要個個聽哂你點或唔付出又冇料到。 做得大男人就出面有咩苦都自己硬食,處變不驚,唔係邊撚個聽你話?
呢個係需要智慧,能力同認耐力,唔係話有錢大撚哂,但野野要其他人擔心出面咁多野,你講撚自由咩。

連登大部分都係呢啲要人聽曬你話但承擔責任 比錢即刻唔撚見咗人
樓主好憎毒撚咁wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞