F1 Manager 討論區

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
好似無論用咩人排位都輸
問下大家意見,我呢個情況應該用邊個同升邊個?
Norris
用咩人都輸應該係車嘅問題?
用咩人都係個幾個 無課咪用grosjean/norris/Perez/Lecler
有課 升到嘅咪用 bottas/vettel/Hamilton
如果只係講排位就用高consistency嗰啲車手
小日向健已經刷到三億半
GRO有用?
我儲咗好多無升佢
專心用NOR/ PER/ LEC
由rookie升左上一級之後玩1000蚊場都俾人屈
對親個個都用bottas 排位已經俾人包晒q
本身用Kvyat同Ricciardo
Ricciardo真係廢廢地 有時用Giovinazzi 重好
Gio睇見都唔想用,可能現實太垃圾
用落又幾好用
重好成績過Ricciardo
我貪我個種係 singapore 同 monaco 嘅玩法夠曬冇腦 輕鬆就可以贏到, 不過我仲未研究到 baku 可以點樣冇腦玩
兩個車手,一個高呔323(紅呔唔衝)

另一個2222直路地板油
高軑姐係點樣?
2level vet幾好用 搭gro/nor/per
用緊kub搭vet 好似唔錯
vet可以長期加速都夠油
baku 我係咁,2紅2白,一開始同第一次入pit 就紅+最慢咁行去慳油,之後第2,3次入pit 就用白+爆盡咁行,無錯係白太4個圈爆盡咁行

咁樣反而有機會上到前5
有冇入一開game 就話有error 之後就玩唔到
Singapore4 3要對手一開始就輸幾個位先得 如果實力差唔多/對手強過你4 3未必贏到喎
我經常係singapore 排位輸兩個位以上都反勝到
gro去到lv8我覺得會好用過norris
consistency差小小 但係attack同雨戰好好多
打左一場又無獎勵
重要最後衝終點先贏對面 好熙張
係無箱定無分/錢
我呢幾日都無問題 係有時唔出箱 不過佢啲綠箱有邊個想要
全部都無
箱錢分 開箱分都無
約七成場次冇箱😓
搵tyre management高既車手跑323
小日向健次次baku排位都係 1 2 鬥條毛 btw 佢轉左用 kimi 加 leclerc ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞